Vineri, 29 martie 2024 - 1:34:18
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 22 mai 2017


BERBEC: TAUR:
berbec Este posibil sa suferiti pierderi financiare din cauza unei afaceri care nu a dat rezultatele scontate.
Relatiile cu partenerii de afaceri ar putea fi tensionate din cauza dificultatilor de comunicare.
Inarmati-va cu rabdare si evitati orice speculatie!
taur Este posibil sa deveniti irascibil din cauza unor dificultati financiare. Daca nu va temperati nervozitatea, riscati sa jigniti o persoana apropiata. Nu este o zi buna pentru a sustine examene sau proiecte si nici pentru calatorii. Puteti, insa, sa petreceti momente placute in compania persoanei iubite si a celor tineri din familie.
Fiti prudent in afirmatii!
GEMENI: RAC:
gemeni Este posibil sa intampinati diverse obstacole si sa aveti impresia ca va irositi energia, ceea ce va creeaza o stare de nervozitate. Puteti conta pe intelegerea si sprijinul celor din jur.
Relatiile cu persoana iubita ar trebui sa decurga din ce in ce mai bine. Spre seara, ati putea rezolva impreuna o problema casnica.
rac Aveti tendinta de a reactiona impulsiv si riscati sa va indepartati partenerii de afaceri si prietenii. Ar fi bine sa dati dovada de mai multa diplomatie. Va sfatuim sa va menajati sanatatea si sa va odihniti mai mult.
Acordati mai multa atentie problemelor personale ale membrilor familiei!
LEU: FECIOARĂ:
leu S-ar putea sa fiti indispus din cauza ca un prieten nu si-a respectat o promisiune facuta cu ceva timp in urma. Ar fi bine sa nu va manifestati iritarea inainte de a verifica daca nu cumva intarzierea are cauze obiective. Daca dati dovada de intelegere, puteti evita o cearta cu consecinte pe termen lung.
In familie, este recomandat sa va limitati la activitati relaxante si sa amanati discutarea eventualelor chestiuni importante.
fecioara Astazi nu este indicat sa va ocupati de probleme care necesita mult tact. Aveti tendinta de a deveni irascibil si riscati sa nu fiti suficient de convingator.
In schimb, relatiile cu partenerul de viata ar trebui sa fie foarte bune si nu se intrevad probleme de sanatate.
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta Sunteti tentat sa va asumati prea multe responsabilitati si s-ar putea sa nu le faceti fata singur. Din punct de vedere astrologic, ziua de azi nu este favorabila afacerilor. Este recomandat sa amanati deciziile importante, fiindca riscati sa fie paguboase.
Daca plecati la drum, va recomandam sa fiti precaut si sa verificati cu atentie masina si bagajele.
scorpion In prima parte a zilei este posibil sa aveti dificultati de comunicare, care va pot afecta relatiile sociale si sentimentale.
Nu este momentul sa incepeti noi activitati sau afaceri, oricat ar fi de promitatoare.
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator Pot aparea schimbari neasteptate in viata dumneavoastra. Este o zi favorabila studiului, comunicarii si calatoriilor de afaceri.
In tot ce faceti, puteti conta pe sprijinul familiei si al prietenilor apropiati.
Azi este recomandat sa nu va asumati riscuri.
capricorn Se pare ca traversati o perioada favorabila in plan profesional. Superiorii va apreciaza ideile si nu este exclus sa primiti o recompensa. Dupa-amiaza s-ar putea sa aveti mici probleme de sanatate. Nu este cazul sa va ingrijorati, dar n-ar strica sa va odihniti mai mult.
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator Dimineata s-ar putea sa fiti indispus din cauza unor mici probleme de sanatate si sa deveniti mai putin sociabil. Va sfatuim sa nu refuzati comunicarea cu prietenii si cu partenerul de viata.
Seara este posibil sa va viziteze o ruda, care reuseste sa va redea buna dispozitie si sa destinda atmosfera din camin.
pesti Nu este o zi favorabila intrunirilor si calatoriilor in interes de afaceri. Sansele de a avea succes in negocieri sunt mici.
Relatiile sentimentale pot fi excelente, daca acordati mai multa atentie partenerului de viata.
Sursa: www.eastrolog.ro

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro