Joi, 28 martie 2024 - 4:45:12
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 24 august 2014


BERBEC: TAUR:
berbec Intuitia va ajuta sa rezolvati cu bine problemele de serviciu. Cu colegii de serviciu si sefii va intelegeti foarte bine, ba chiar va sustin. Dupa-amiaza, s-ar putea sa primiti vizita unor prieteni care va propun sa plecati intr-o calatorie. Va sfatuim sa nu promiteti nimic pana nu va consultati cu partenerul de viata. taur Astazi pot avea loc schimbari in bine pe plan social si profesional. S-ar putea sa fiti nevoit sa plecati de urgenta intr-o delegatie. Cu acesta ocazie puteti rezolva si cateva probleme legate de casa. Spre seara, aveti ocazia sa rezolvati o problema sentimentala mai veche. Ascultati-va intuitia!
GEMENI: RAC:
gemeni Puteti sa va faceti planuri de viitor si sa incepeti noi activitati in domeniul social. Aveti o sensibilitate mai mare decat de obicei. Va simtiti foarte bine in compania prietenilor si a persoanei iubite. Nu luati decizii importante in graba! rac Sunteti foarte optimist si aveti o imaginatie de invidiat. Va nemultumeste faptul ca nu aveti fonduri suficiente pentru a incepe o afacere. Puneti-va inventivitatea la lucru! Dupa-amiaza s-ar putea sa suferiti o dezamagire sentimentala.
LEU: FECIOARĂ:
leu Nu va lasati afectat de lipsa de corectitudine a cuiva din anturaj! Va sfatuim sa fiti prudent si sa nu promiteti nimic daca nu sunteti sigur ca puteti sa va tineti de cuvant. Dupa-amiaza, va simtiti mai in largul dumneavoastra, mai ales dupa ce aflati ca va vor veni in vizita musafiri dragi. fecioara Gratie intuitiei si sensibilitatii, puteti avea succes pe plan profesional si social. Profitati de acest moment favorabil! S-ar putea sa plecati intr-o calatorie neprevazuta, in interes de familie.
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta Zi buna, mai ales pentru preocupari artistice. Intuitia si sensibilitatea va stimuleaza creativitatea. Daca aveti ocazia sa incepeti o noua activitate, va recomandam sa nu ezitati. Aveti mari sanse de reusita pe plan profesional, intelectual, dar si sentimental. Spre seara, sunteti invitat la prieteni. Nu uitati ca trebuie sa va mai si odihniti! scorpion Dimineata simtiti nevoia sa faceti o schimbare in casa. Va trebui sa faceti mai multe drumuri scurte, impreuna cu partenerul de viata. Va sfatuim sa va organizati mai eficient. Profitati de ajutorul pe care vi-l ofera o ruda mai in varsta!
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator Dimineata este posibil sa survina evenimente neasteptate, care va impiedica sa va respectati programul. S-ar putea sa primiti musafiri din alta localitate sau sa plecati dumneavoastra in vizita la rude. Sunteti ajutat sa rezolvati o problema legata de camin. capricorn Dimineata va este imposibil sa va respectati programul. Ar fi bine sa va planificati treburile importante pentru alta data. S-ar putea sa va intalniti cu un fost coleg si sa va petreceti dupa-amiaza impreuna cu el. Va recomandam sa va ocupati de problemele financiare de care nu ati avut timp pana acum.
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator Aveti succes in activitatile legate de camin si in afaceri. Sunteti dornic sa faceti schimbari in casa si pe plan financiar. Familia va poate ajuta, dar trebuie sa nu va ganditi numai la dumneavoastra. Nu va puneti sperante prea mari in banii care pe trebuie sa ii primiti dintr-o afacere! pesti Aveti o zi foarte incarcata, cu multe probleme de rezolvat la serviciu si acasa. Ambitia si ideile originale va ajuta sa duceti totul la bun sfarsit. Relatiile cu cei din jur sunt excelente. Tineti cont si de parerile partenerului de viata!
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro