Vineri, 29 martie 2024 - 12:29:20
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 25 septembrie 2017


BERBEC: TAUR:
berbec Este posibil sa aveti o zi tensionata din cauza neintelegerilor cu un coleg de munca sau un partener de afaceri. Se pare ca nu prea reusiti sa va concentrati. Ar fi bine sa amanati deciziile importante.
Va sfatuim sa evitati discutiile in contradictoriu.
taur S-ar putea sa fiti stresat de o lucrare pe care trebuie sa o terminati urgent. Este posibil ca relatiile sentimentale sa aiba de suferit daca amanati o calatorie planificata cu mai mult timp in urma. Partenerul de viata nu prea crede ca sunteti cu adevarat ocupat. Va recomandam sa aveti rabdare si sa va pastrati calmul.
GEMENI: RAC:
gemeni Aveti mari sanse de succes intr-o calatorie de afaceri. Este recomandabil sa evitati discutiile in contradictoriu cu cei care va insotesc. Dupa-amiaza aveti posibilitatea sa rezolvati o problema sentimentala mai veche.
Pe plan financiar, nu este cazul sa va faceti griji. Banii de care aveti nevoie vor aparea in curand.
rac Dimineata aveti tendinta de a deveni irascibil si riscati sa ii dati partenerului de viata o replica nejustificat de dura. Daca vreti sa evitati tensionarea relatiei, fiti pregtit sa va cereti scuze imediat! Nu este o zi buna pentru afaceri, dar nici pentru intalnirile cu prietenii.
Dupa-amiaza este posibil sa va decideti, in sfarsit, sa va ocupati de sanatatea dumneavoastra, urmand sfatul unei persoane varstnice din familie.
LEU: FECIOARĂ:
leu S-ar putea sa fiti indispus din cauza unei nereusite in afaceri.
Nu este exclus sa aveti o discutie aprinsa cu persoana iubita, daca va schimbati in ultima clipa planurile pentru zilele urmatoare.
Ar fi bine sa va limitati la activitati simple si sa va odihniti mai mult.
fecioara Se pare ca nu sunteti intr-o forma fizica prea buna si va enervati foarte usor.Nu este o zi favorabila deciziilor importante sau planurilor de viitor. Va recomandam sa nu semnati documente oficiale.
Evitati discutiile in contradictoriu!
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta Nu este exclus sa aveti discutii in familie din cauza unor probleme financiare. Puteti evita o situatie neplacuta daca tineti cont si de dorintele celorlalti. Va sfatuim sa nu incepeti mai multe treburi deodata, pentru ca riscati sa nu terminati niciuna. Ar fi bine sa acordati mai mult timp odihnei.

scorpion Astazi nu sunteti prea comunicativ si ar fi bine sa amanati toate intalnirile importante. Va sfatuim sa nu va ocupati de chestiuni importante, care necesita o buna capacitate de comunicare.
In schimb, puteti sa rezolvati cu usurinta mici probleme din locuinta.
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator Entuziasmul de care dati dovada ar putea sa va atraga invidia unor persoane din anturaj. Este posibil sa aveti discutii cu persoana iubita, care va reproseaza ca petreceti prea mult timp cu prietenii.
Va sfatuim sa acordati mai multa atentie familiei.
capricorn S-ar putea sa intampinati dificultati in relatiile sociale si sa fiti atras intr-un conflict. Eastrolog.ro va recomanda sa evitati discutiile aprinse, care pot degenera in cearta.
Ar fi bine sa acceptati ajutorul prietenilor si al familiei, daca vreti sa terminati cu bine ce v-ati propus.
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator Dimineata s-ar putea sa fiti confuz din cauza unor probleme de natura sentimentala si sa va concentrati mai greu. Puteti castiga sume mici din colaborari, dar eastrolog.ro va sfatuieste sa fiti prudent.
Tineti cont de sugestiile unei persoane cu experienta!
pesti Este posibil sa va treziti cu o stare de nervozitate nejustificata si sa aveti reactii necontrolate fata de cei apropiati. Riscati sa jigniti o femeie din anturaj si sa va para rau mai tarziu. Astazi este recomandat sa nu incheiati afaceri si sa nu semnati documente oficiale. Spre seara, s-ar putea sa luati o decizie inspirata in privinta unei calatorii.
Sursa: www.eastrolog.ro

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro