Joi, 28 martie 2024 - 12:57:14
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 26 octombrie 2017


BERBEC: TAUR:
berbec Inainte de amiaza este posibil sa intampinati dificultati financiare, insa nu este cazul sa va ingrijorati, fiindca este o situatie de scurta durata. O persoana apropiata v-ar putea propune o colaborare pe termen lung. Daca acceptati, sunt sanse sa va imbunatatiti situatia financiara. S-ar putea ca partenerul de viata sa va reproseze ca nu acordati suficienta atentie familiei. taur Aveti sanse reale de succes in plan sentimental si in viata sociala. Dupa-amiaza este posibil sa aflati o veste buna, care va determina sa va schimbati programul. Este o zi favorabila pentru planuri de viitor, mai ales in activitatea profesionala si in plan financiar. Puteti sa va bazati pe intuitie.
GEMENI: RAC:
gemeni Relatiile cu prietenii ar putea avea de suferit din cauza ca va sustineti punctul de vedere cu incapatanare.Chiar daca sunteti sigur ca aveti dreptate, eastrolog.ro va sugereaza sa fiti flexibil si diplomat. Pentru a depasi mai usor o dezamagire in plan sentimental, va puteti baza pe sprijinul prietenilor. rac Se pare ca parcurgeti o perioada favorabila in plan social. Este de asteptat ca relatiile cu cei din jur sa decurga fara probleme. Este o zi buna pentru a face planuri de viitor, mai ales in ceea ce priveste calatoriile de placere sau concediul. Daca aveti de luat decizii importante in plan profesional, ar fi bine sa cereti sfatul unei persoane cu experienta.
LEU: FECIOARĂ:
leu Este posibil sa intampinati dificultati in plan sentimental si sa fiti nevoit sa luati o decizie delicata. Ziua de azi este foarte buna pentru a face planuri de viitor, mai ales in activitatea profesionala sau in afaceri. Eforturile pe care le depuneti in aceasta perioada au sanse mari sa dea rezultate in scurt timp si sa aduca beneficii importante. Pentru azi, eastrolog.ro va sfatuieste sa evitati speculatiile financiare. fecioara Este o zi buna pentru a va asuma noi responsabilitati la locul de munca sau pentru a incepe o activitate extraprofesionala. Aveti sanse mari de reusita in activitatile intelectuale si in plan social, mai ales datorita farmecului personal si ingeniozitatii de care dati dovada. In a doua parte a zilei este posibil sa primiti o veste mai putin placuta de la o persoana apropiata, in legatura cu un proiect comun.
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta Este un moment propice pentru a pune la cale o noua afacere menita sa va creasca veniturile. Prietenii si partenerul de viata va sustin moral si va ajuta. Dupa-amiaza este posibil sa aveti o discutie aprinsa cu un membru al familiei. Ca sa evitati tensionarea relatiei pe termen lung, eastrolog.ro va recomanda sa fiti cat mai diplomat si intelegator. Ar fi bine sa petreceti mai mult timp cu familia si sa comunicati mai mult cu cei dragi. scorpion Va recomandam sa nu va faceti un plan foarte precis pentru astazi, pentru ca se intrevad evenimente neasteptate. In prima parte a zilei s-ar putea sa fiti nevoit sa faceti mai multe drumuri scurte care nu suporta amanare.Dupa-amiaza aveti posibilitatea sa rezolvati o problema financiara. Puteti sa va bazati pe intuitie
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator Inainte de amiaza se intrevad cateva drumuri scurte pentru rezolvarea unor chestiuni birocratice. Spre seara este posibil sa va pregatiti pentru o calatorie in interesul familiei, impreuna cu partenerul de viata. Este o zi favorabila planurilor de viitor. Ceea ce puneti la cale azi are sanse sa se realizeze destul de repede capricorn Este o zi buna pentru a face planuri in legatura cu o afacere noua, care v-ar putea creste veniturile in scurt timp. Relatiile cu familia si cu prietenii ar trebui sa fie foarte bune. In partea a doua a zilei s-ar putea sa aveti o inalnire neasteptata care va face multa placere. Va sfatuim sa nu neglijati persoanele mai in varsta.
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator Se pare ca parcurgeti o perioada favorabila in plan profesional sau in afaceri. Rezultatele muncii depuse acum ar trebui sa apara in scurt timp si sa fie cel putin satisfacatoare. Intuitia va ajuta sa aveti initiative apreciate de cei din jur, atat in familie cat si la locul de munca. S-ar putea sa fiti nevoit sa faceti mai multe drumuri scurte impreuna cu o persoana apropiata. Va sfatuim sa nu neglijati odihna pesti In prima parte a zilei este posibil sa vi se ofere un loc de munca mai bine platit sau sa fiti promovat. Va puteti astepta la responsabilitati mai mari, dar si la perspective mai bune din punct de vedere financiar. Va recomandam sa va consultati cu partenerul de viata si sa tineti cont si de sfaturile unei persoane cu experienta din familie.
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro