Joi, 25 aprilie 2024 - 4:23:04
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 28 martie 2013


BERBEC: TAUR:
berbec Va recomandam sa va rezolvati problemele in prima parte a zilei, cand sunteti in forma. Simtiti o puternica nevoie de libertate, care va poate izola. Fiti mai atent cu persoana iubita! taur Aveti ocazia sa faceti schimbari importante in relatiile sentimentale. Dimineata este posibil sa cunoasteti o persoana de sex opus, de care va veti simti atras. Va sfatuim sa tineti cont de sfaturile unui prieten.
GEMENI: RAC:
gemeni Dimineata va enervati la serviciu, din cauza unei femei mai in varsta. Va recomandam sa evitati orice fel de speculatii si sa nu va lasati provocat la cearta. Nevoia de independenta va poate costa racirea relatiilor cu prietenii. rac Neintelegerile cu un partener de afaceri ar putea sa degenereze intr-o cearta. Riscati sa ajungeti la ruperea relatiilor. Va sfatuim sa ramaneti calm si sa clarificati situatia cat mai repede. Dupa-amiaza aveti de alergat in interesul unui membru mai tanar al de familiei. Va recomandam sa evitati speculatiile financiare.
LEU: FECIOARĂ:
leu Daca plecati intr-o delegatie, puteti fi optimist, o sa va mearga bine. Relatiile cu prietenii sunt foarte bune. Va recomandam sa fiti mai atent cu o persoana mai in varsta din familie, pentru a nu va certa cu partenerul de viata. fecioara Azi s-ar putea sa aveti probleme la serviciu, din cauza nervozitatii. Faceti-va bine treaba, seful e cu ochii pe dumneavoastra! Nu este indicat sa va ocupati de afaceri. Fiti mai delicat cu persoana iubita!
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta Un prieten va ajuta sa clarificati o neintelegere cu partenerul de viata. Va recomandam sa nu investiti in afaceri riscante. Ascultati-va intuitia, cand vine vorba de bani! Ar fi bine sa tineti cont de sfaturile unei rude mai in varsta. scorpion Nu sunteti prea bine dispus si aveti tendinta sa fiti nerealist. Evitati sa va faceti un program strict! Va recomandam sa nu fiti prea autoritar cu cei din jur, pentru ca riscati sa-i jigniti.
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator De dimineata sunteti sunteti plin de energie si reusiti sa terminati o treaba inceputa mai demult. Va sfatuim sa nu refuzati o afacere. Consultati-va cu cineva experimentat in domeniu! Evitati sa va certati cu partenerul de viata din cauza banilor! capricorn Aveti o zi agitata, din cauza problemelor de serviciu. Va recomandam sa va temperati orgoliul si sa acceptati ajutorul colegilor. Nu aveti chef de minic, sunteti putin descurajat si riscati sa provocati tensiuni in familie. Nu incercati sa faceti treburi importante si, mai ales, nu neglijati odihna!
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator Va sfatuim sa fiti prudent. S-ar putea sa fiti nemultumit de atitudinea celor din jur si riscati sa deveniti impulsiv. Dupa-amiaza primiti o suma importanta de bani de la un partener de afaceri. Ca sa nu va certati cu partenerul de viata, va recomandam sa nu luati decizii de unul singur. pesti Va streseaza sarcinile de serviciu, care vi se par prea multe si prea grele. Va recomandam sa va organizati si sa nu va agitati fara rost. Fiti mai afectuos cu persoana iubita, chiar daca va preocupa problemele personale! Spre seara, reusiti sa va linistiti.
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro