Joi, 28 martie 2024 - 11:40:42
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 29 august 2012


Berbec Berbec: Se iveste ocazia sa va asociati intr-o afacere sau vi se propune un nou loc de munca. Va sfatuim sa nu luati o hotarare definitiva fara sa cunoasteti toate avantajele si dezavantajele. Ar fi bine sa va consultati si cu o persoana in varsta, cu mai multa experienta. Dupa-amiaza, intuitia va ajuta sa luati o decizie inspirata pentru camin.
Taur Taur: Aveti succes la o intalnire cu persoane importante, iar cei din jur va apreciaza ideile. Este o zi buna pentru consolidarea relatiilor si aveti ocazia sa va faceti noi prieteni. Va recomandam sa ascultati si de parerile celor din jur, pentru ca va pot fi de folos.
Gemeni Gemeni: Dimineata sunteti obligat sa faceti cheltuieli neprevazute, dar apreciate de familie. Dupa-amiaza s-ar putea sa va schimbati programul in ultimul moment. Se pare ca trebuie sa va ocupati de o ruda bolnava. Pentru a face fata tuturor problemelor, va sfatuim sa nu va pripiti.
Rac Rac: Daca vi se propune o colaborare, va recomandam sa nu refuzati. Sunt sanse sa va imbunatati sensibil situatia financiara. Va puteti ocupa de afaceri. Aveti sanse mari sa obtineti venituri suplimentare, dar va sfatuim sa va abtineti de la orice fel de speculatii.
Leu Leu: Dimineata survin evenimente neasteptate, care va dau peste cap toate planurile. Este posibil sa fiti luat prin surprindere de niste musafiri din alta localitate. Va recomandam sa va pastrati calmul si sa incercati sa fiti o gazda primitoare. In partea a doua a zilei, cineva cu experienta va ofera sfaturi pentru afaceri.
Fecioară Fecioară: Dimineata inregistrati un succes care va intareste convingerea ca parcurgeti o perioada favorabila. Aveti ocazia sa incepeti o afacere profitabila. Ca sa nu riscati nimic, va recomandam sa acceptati ajutorul unui prieten apropiat. Relatiile cu persoana iubita sunt foarte bune. Evitati discutiile in contradictoriu cu membrii ma tineri ai familiei!
Balanţă Balanţă: S-ar putea sa ajungeti la un punct de cotitura in viata, care sa va aduca multe bucurii. Sociabilitatea si forma intelectuala in care va aflati va asigura succesul pe plan profesional si social. Va sfatuim sa va bazati pe intuitie, mai ales dupa-amiaza, cand trebuie sa luati o decizie importanta in ceea ce priveste relatiile sentimentale.
Scorpion Scorpion: Aveti un succes remarcabil pe plan social si material. Va sfatuim sa profitati de sansele care vi se ofera, dar aveti grija sa nu fortati norocul! Dupa-amiaza, s-ar putea sa plecati intr-o calatorie neprevazuta, in care puteti obtine castiguri importante. Aveti mare grija de acte!
Săgetător Săgetător: Dupa o perioada dificila pe plan sentimental si financiar, aveti un succes nesperat. Climatul general va este favorabil. Nu incercati sa va impuneti punctul de vedere! Riscati sa va dezamagiti partenerii. Dupa-amiaza aflati ca urmeaza sa plecati intr-o calatorie in interes de serviciu.
Capricorn Capricorn: Sunteti intr-o forma intelectuala deosebita. Aveti un spirit de initiativa cu care reusiti sa va impresionati colaboratorii. Aveti succes pe toate planurile si sunt sanse sa castigati bine. Va sfatuim sa va faceti un program riguros, ca sa nu va risipiti energia. Ar fi bine sa tineti cont si de parerile partenerului de viata.
Vărsător Vărsător: Aveti parte de schimbari importante pe plan profesional si in relatiile sociale. La serviciu gasiti solutii originale, acceptate de sefi si colegi. Dupa-amiaza va vin in vizita cativa prieteni. Va sfatuim sa fiti cumpatat, ca sa nu aveti probleme cu sanatatea. Ar fi bine sa acordati mai multa atentie persoanei iubite.
Peşti Peşti: Dimineata descoperiti ca o afacere in care nu v-ati pus prea mari sperante urmeaza sa va aduca beneficii importante. Este posibil sa vi se propuna o colaborare. Va recomandam sa nu acceptati. V-ar lua prea mult timp, iar partenerul de viata v-ar reprosa ca neglijati si mai mult familia.
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro