Joi, 28 martie 2024 - 11:01:35
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 3 ianuarie 2016


BERBEC: TAUR:
berbec Cateva evenimente neprevazute va fac sa acumulati intarzieri suparatoare. Daca v-ati propus sa incercati o afacere, va sfatuim sa nu va faceti planuri prea mari, pentru ca s-ar putea sa fiti dezamagit. Ar fi bine sa lasati pe maine deciziile importante. taur Incepeti o activitate de pe urma careia veti castiga bine. Dar, pentru ca succesul sa fie deplin, va recomandam sa va temperati spiritul critic. Pastrati-va calmul in discutiile cu colegii de serviciu si cu partenerul de viata!. Spre seara, s-ar putea sa aflati de la un prieten ca o cunostinta a avut un accident de circulatie.
GEMENI: RAC:
gemeni O ruda mai in varsta nu-si respecta promisiunea de a va imprumuta o suma de bani. Nu este cazul sa-i faceti reprosuri. Incercati sa fiti mai intelegator cu cei din jur! Astazi puteti sa tineti cont de intuitie. rac In sfarsit, sefii incep sa va aprecieze eforturile din ultima perioada. S-ar putea ca atmosfera tensionata din jur sa va incurce planurile de afirmare in societate. Va sfatuim sa evitati intalnirile cu prietenii, petrecerile si deplasarile cu masina.
LEU: FECIOARĂ:
leu Dimineata s-ar putea ca partenerul de viata sa va reproseze ca ati cheltuit mult pe lucruri care nu erau neaparat necesare. Incercati sa va stapaniti nervozitatea! Va sfatuim sa evitati discutiile in contradictoriu cu o femeie. Ar fi bine sa acordati mai multa atentie familiei si, in special, partenerului de viata. fecioara Este posibil sa fiti implicat intr-un scandal la serviciu din cauza barfelor unei colege. Va recomandam sa va stapaniti si sa nu faceti afirmatii dure, pentru ca neintelegerile se lamuresc, dar jignirile nu se uita. Dupa-amiaza primiti intr-un mod nesperat o suma importanta, cu care reusiti sa va rezolvati problemele financiare.
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta Va sfatuim sa evitati drumurile cu masina. Exista pericolul sa faceti un accident de circulatie. Oricum, fiti mai prudent decat de obicei! In privinta afacerilor, ar fi bine sa nu riscati nimic si sa evitati speculatiile. scorpion S-ar putea sa fiti tensionat si irascibil din cauza sarcinilor de serviciu. Aveti mult de lucru si va enerveaza ca nu va sprijina nimeni. Aveti grija sanu faceti afirmatii pe care le puteti regreta mai tarziu. Dupa-amiaza este posibil sa aflati ca un cunoscut a suferit un accident de circulatie.
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator S-ar putea sa aveti o controversa cu seful direct si sa reactionati impulsiv. Va sfatuim sa fiti prudent. Ar fi bine sa va odihniti mai mult. Sunteti la un pas de extenuare. capricorn Dimineata aflati ca trebuie sa plecati intr-o calatorie de afaceri. Este posibil ca partenerul de viata sa va reproseze ca nu v-ati ales bine momentul, determinandu-va sa amanati calatoria. Va sfatuim sa nu puneti mereu afacerile pe primul plan. Acordati mai multa atentie familiei!
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator O disputa cu sefii s-ar putea sa se soldeze cu anularea unei delegatii in care trebuia sa plecati zilele acestea. Din cauza oboselii, s-ar putea sa resimtiti o stare accentuata de tensiune. Va sfatuim sa evitati discutiile in contradictoriu, pentru ca riscati sa aveti probleme cu sanatatea si chiar accidente. pesti Va irita problemele care apar din cauza neintelegerilor cu un partener de afaceri. Nu refuzati comunicarea! Sunt sanse sa ajungeti la un punct de vedere comun. Ar fi bine sa ascultati sfaturile celorlalti si sa fiti mai maleabil. Acordati mai multa atentie partenerului de viata!
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro