Joi, 25 aprilie 2024 - 8:27:11
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 4 iuniei 2012


Berbec Berbec: Este posibil sa aveti probleme de sanatate din cauza oboselii acumulate si a starii de tensiune în care va aflati. Ar fi bine sa reduceti ritmul de munca si sa va dozati efortul. De asemenea, va sfatuim sa evitati luarea deciziilor importante în domeniul afacerilor.
Taur Taur: Deveniti irascibil din cauza surmenajului. Va sfatuim sa evitati activitatile care necesita efort si putere de concentrare. Puteti sa va ocupati de probleme casnice. Nu raspundeti la provocarile unui barbat mai în vârsta!
Gemeni Gemeni: În cursul diminetii sunteti putin cam agitat si nu resusiti sa va controlati impulsivitatea. Riscati sa provocati discutii aprinse. Va sfatuim sa va dedicati activitatilor de rutina. De asemenea, ar fi bine sa circulati cu prudenta, pentru ca sunteti predispus la accidente de circulatie.
Rac Rac: S-ar putea sa aveti o discutie aprinsa cu o persoana tânara si sa spuneti cuvinte jignitoare la adresa acesteia. Exista pericolul sa fiti implicat într-un accident de circulatie. Va sfatuim sa amânati calatoriile cu autoturismul. Evitati speculatiile financiare!
Leu Leu: Desi treceti printr-o perioada dificila pe plan financiar, reusiti sa ramâneti optimist si încercati sa va mobilizati partenerii de afaceri. Sunteti predispus la accidente. Va sfatuim sa dati dovada de prudenta în tot ce faceti.
Fecioară Fecioară: În prima parte a zilei, sunteti nemultumit de tot ce se petrece si aveti tendinta de a contrazice pe toata lumea. Va recomandam sa acordati mai multa atentie familiei si, mai ales, partenerului de viata. Împreuna, puteti rezolva o problema financiara.
Balanţă Balanţă: V-ati propus sa faceti ceva folositor pentru casa. Puteti sa va bazati pe intuitie. În partea a doua a zilei s-ar putea sa aveti mici probleme de sanatate, trecatoare. Va recomandam sa acordati mai mult timp odihnei si relatiilor sentimentale.
Scorpion Scorpion: Se pare ca deveniti irascibil din cauza schimbarilor de program. Daca nu va temperati nervozitatea, riscati sa stricati relatiile cu colegii de serviciu si cu partenerul de viata. Concentrati asupra activitatilor ce nu suporta amânare! Va recomandam sa evitati speculatiile de orice fel.
Săgetător Săgetător: Sunteti tentat sa va angajati în mai multe activitati în acelasi timp. Nerabdarea si nervozitatea va pot reduce randamentul. Va sfatuim sa fiti foarte atent în activitatea profesionala, pentru a evita întârzierile si greselile, care va pot atrage reprosuri din partea sefilor.
Capricorn Capricorn: Se anunta o zi tensionata, din cauza colaborarii dificile cu un partener de afaceri. Se pare ca aveti opinii diferite în ceea ce priveste o investitie importanta. Va recomandam sa va temperati impulsivitatea. Daca reusiti sa evitati o cearta, situatia se va rezolva în scurt timp.
Vărsător Vărsător: Se pare ca nu sunteti în apele dumneavoastra. Va sfatuim sa nu va asumati noi responsabilitati, pentru ca riscati sa va irositi energia. Sunteti predispus la stari depresive si accidente vasculare. Pastrati-va calmul! Viata este frumoasa, frumusetea ei poate fi observata abia cand exista un echilibru sufletesc oferit de starea de calm.
PeÅŸti Peşti: Aveti tendinta de a deveni impulsiv. Va sfatuim sa fiti prudent în tot ce faceti. Dupa-amiaza primiti o suma importanta de bani. S-ar putea sa fie vorba despre o recompensa pentru rezultatele bune pe plan profesional.
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro