Joi, 28 martie 2024 - 12:27:17
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 5 iulie 2017


BERBEC: TAUR:
berbec Persoana iubita ar putea sa interpreteze gresit dorinta dumneavoastra de a avea mai multa libertate. Prin urmare, ati face bine sa va exprimati cat mai clar ideile, ca sa evitati o neintelegere cu consecinte neplacute. Specialistul eastrolog.ro va sfatuieste sa va abtineti de la speculatii astazi, fiindca este posibil ca intuitia sa va insele. taur Dimineata este posibil sa aveti dificultati de comunicare, din cauza carora relatiile cu cei din jur ar putea avea de suferit. Se pare ca resimtiti oboseala acumulata in ultima perioada. N-ar strica sa va odihniti mai mult. Daca se iveste ocazia sa mergeti in vizita la rude impreuna cu persoana iubita, profitati!
GEMENI: RAC:
gemeni S-ar putea ca relatia sentimentala sa aiba de suferit din cauza unor neintelegeri de moment. Pentru a evita o cearta, este recomandat sa va pastrati calmul si sa fiti cat mai diplomat. Sfaturile unui barbat va poate ajuta sa depasiti mai usor momentele tensionate. rac S-ar putea sa aflati ca o afacere in care v-ati pus mari sperante nu merge asa cum v-ati asteptat si risca sa genereze pierderi. Azi este recomandat sa nu va asumati niciun risc, pentru ca sansa nu prea este de partea dumneavoastra. Temperati-va impulsivitatea si evitati discutiile in contradictoriu cu o femeie mai in varsta din familie! In partea a doua a zilei este posibil sa primiti oaspeti din alta localitate, care va aduc o veste buna.
LEU: FECIOARĂ:
leu Cu ocazia unei calatorii in interes personal, este posibil sa suferiti o paguba financiara. In schimb, sunt sanse sa vi se propuna o colaborare tentanta. Sfatul eastrolog.ro este sa nu va grabiti sa acceptati. Luati in considerare timpul liber de care dispuneti si consultati-va si cu partenerul de viata! fecioara In prima parte a zilei este posibil sa fiti cam confuz si nehotarat si sa ii derutati si pe cei din jur. Nu incepeti mai multe treburi deodata, pentru ca riscati sa nu le duceti la bun sfarsit si chiar sa faceti greseli costisitoare! Dupa-amiaza, starea de confuzie se risipeste si puteti petrece momente placute in mijlocul familiei.
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta Azi este posibil sa aveti dificultati de comunicare si, prin urmare, sa apara neintelegeri cu colegii sau chiar cu familia. Ar fi bine sa amanati discutarea chestiunilor importante, iar pe cele care nu suporta amanare sa le abordati cu muta atentie. Se pare ca va simtiti epuizat si va ganditi sa renuntati la o calatorie planificata impreuna cu partenerul de viata scorpion Daca reusiti sa va temperati spiritul critic, azi puteti avea realizari importante si castiguri pe masura. Fiindca exista riscul sa declansati o cearta, va sfatuim sa aveti grija cum discutati cu partenerul de viata si cu persoanele mai varstnice. In a doua parte a zilei este posibil sa fiti cautat de un prieten care v-a pregatit o surpriza placuta.
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator Aveti posibilitatea sa incepeti o afacere la care va ganditi de multa vreme. Nu va lipsesc ideile, iar cu banii va puteti descurca usor. Dupa-amiaza s-ar putea sa va intalniti cu prietenii, cu riscul ca familia sa va reproseze ca o neglijati. Va recomandam sa fiti cat mai diplomat in relatiile cu persoana iubita. capricorn Aveti tendinta de a fi relativ impulsiv si riscati sa-i indispuneti pe cei din jur. In a doua parte a zilei este posibil sa fiti invitat la o petrecere la care partenerul de viata nu ar vrea sa mergeti. Ar fi bine sa nu va ganditi doar la dorintele personale. Nu este exclus sa aveti discutii din cauza ca vreti sa faceti numai ce va convine.
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator S-ar putea ca partenerul de viata sa va reproseze ca nu va ocupati suficient de problemele familiei. Cu rabdare si tact, puteti evita o cearta. In privinta afacerilor, ar fi bine sa fiti mai prudent. Nu este exclus sa va confruntati cu probleme juridice. pesti Este posibil sa renuntati la plecarea intr-o calatorie, din cauza neintelegerilor cu partenerul de viata. Chiar daca sunteti convins ca aveti dreptate, fiti diplomat si evitati o cearta! Se pare ca sunteti obosit si indispus. Ar fi bine sa va limitati la activitati casnice, de rutina.
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro