Vineri, 29 martie 2024 - 10:34:20
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 6 februarie 2018


BERBEC: TAUR:
berbec S-ar putea sa va tenteze ideea de a incepe o noua afacere pe cont propriu pornind de la experienta acumulata in ultima vreme. Aveti sanse sa obtineti un profit frumos.In plan profesional, aprecierile superiorilor v-ar putea atrage invidia unor colegi. Este momentul sa le dovediti tuturor ca puteti fi un bun coleg. Ar fi bine sa evitati efortul fizic intens, pentru ca exista riscul sa suferiti un mic accident taur Se pare ca sunteti intr-o forma intelectuala deosebita si va bucurati de admiratia si respectul celor din jur.Puteti avea realizari deosebite in plan profesional si in afaceri. Aveti posibilitatea sa faceti o investitie importanta pentru casa. Ar fi bine sa va sfatuiti cu o ruda care are experienta in domeniu, dar avand grija sa evitati o discutie in contradictoriu.
GEMENI: RAC:
gemeni Va bucurati de o creativitate deosebita, care va poate ajuta sa realizati tot ce v-ati propus pentru azi in plan profesional sau in afaceri.Se pare ca incepe sa prinda contur un proiect referitor la o investitie sau o achizitie importanta. Aveti nevoie de relaxare si eastrolog.ro va recomanda sa petreceti mai mult timp impreuna cu cei dragi. rac In plan profesional sau in afaceri aveti ocazia sa va demonstrati competenta si sa-i impresionati pe colegi sau pe parteneri.Sunteti plin de energie si ar fi bine sa profitati de acest context astral favorabil pentru a va ocupa lucrari dificile. Dupa-amiaza s-ar putea sa aveti o discutie delicata cu un prieten, pe teme financiare. Ar putea fi vorba despre un imprumut. Va sfatuim sa evitati speculatiile, pentru ca riscati sa iesiti in pierdere.
LEU: FECIOARĂ:
leu Este o zi buna pentru a face o schimbare la care va ganditi de mai mult timp, fie in plan profesional, fie in plan sentimental. Este posibil sa vi se propuna o colaborare avantajoasa. In general, nu se intrevad probleme relationale, dar eastrolog.ro va sfatuieste sa va temperati tendinta de a fi prea exigent cu o persoana apropiata fecioara In prima parte a zilei s-ar putea sa nu reusiti sa faceti tot ce v-ati propus, din cauza unor evenimente neprevazute. Puteti recupera o mare parte din intarziere daca va pastrati calmul si va concentrati asupra chestiunilor importante. Dupa-amiaza, o conversatie cu o persoana apropiata v-ar putea conduce la ideea unei afaceri in care puteti folosi cunostinte si aptitudini pe care le aveti deja. Va sfatuim sa analizati impreuna cu partenerul de viata perspectivele pe termen lung.
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta Este foarte posibil sa se petreaca un eveniment deosebit in plan sentimental sau in relatia cu o persoana apropiata.Contextul astral favorizeaza relatiile de parteneriat, intalnirile de afaceri si investitiile pentru camin. Puteti sa va bazati pe intuitie. In a doua parte a zilei s-ar putea sa primiti o veste buna de la un prieten. scorpion Se pare ca sunteti foarte bine dispus, iar relatiile cu cei din jur decurg fara probleme. Chiar daca situatia financiara nu este grozava, puteti avea succes in societate si in toate activitatile legate de camin. Seara va puteti relaxa in compania prietenilor. Aveti grija sa nu monopolizati conversatia!
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator In prima parte a zilei este posibil sa aveti de rezolvat numeroase probleme care nu suporta amanare. Pentru a duce totul la bun sfarsit, va recomandam sa va organizati cat mai riguros. Dupa-amiaza aveti ocazia sa puneti la cale o afacere pe cont propriu. Contextul astral de azi va ajuta sa faceti planuri realiste, dar ar fi bine sa va sfatuiti cu o persoana care are experienta in domeniu. In plan sentimental nu se intrevad probleme. capricorn Se pare ca situatia financiara este stabila, dar sunteti nemultumit din cauza ca inca nu apar rezultatele muncii depuse in ultima perioada. Va sfatuim sa fiti perseverent si sa dati dovada de rabdare.Este de asteptat sa fiti intr-o forma intelectuala foarte buna. Puteti avea realizari importante la locul de munca sau in afaceri si chiar sa concepeti proiecte noi. Este un moment bun pentru va a analiza serios proiectele pe termen mediu si lung si pentru a cauta noi oportunitati
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator Colaborati foarte bine cu un coleg de munca sau cu un partener de afaceri si aveti sanse sa puneti la cale un proiect original si ambitios. Relatiile cu persoana iubita ar putea trece printr-un moment delicat. Daca sunteti dispus sa discutati cu calm si rabdare, totul se poate rezolva usor. Va recomandam sa nu neglijati activitatile casnice, dar nici odihna. pesti In prima parte a zilei este posibil ca relatia cu persoana iubita sa fie destul de incordata. Va sfatuim sa amanati orice discutie serioasa si sa asteptati ca atmosfera sa se detensioneze.S-ar putea sa fiti nevoit sa faceti o scurta calatorie in interes profesional, care se anunta destul de dificila. Va sfatuim sa fiti foarte atent la acte. Puteti sa va bazati pe intuitie.
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro