Joi, 28 martie 2024 - 11:10:30
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 6 iulie 2017


BERBEC: TAUR:
berbec Este posibil sa aveti dificultati de comunicare. Va recomandam sa amanati intalnirile de afaceri si sa evitati deciziile importante. Fiti mai atent cu partenerul de viata si cu persoanele varstnice din familie! N-ar strica sa va ocupati mai mult in problemele casei. taur S-ar putea sa demarati o activitate dificila, care va poate aduce castiguri consistente. Va sfatuim sa va organizati astfel incat sa nu neglijati nici relatiile cu prietenii, nici problemele de familie. Daca prietenii va invita intr-o excursie, ar fi bine sa nu stati pe ganduri. Aveti nevoie si de relaxare.
GEMENI: RAC:
gemeni In prima parte a zilei aveti tendinta sa faceti planuri de afaceri ambitioase. Va sfatuim sa fiti mai realist si sa tineti cont de faptul ca ar fi foarte greu sa va descurcati fara niciun ajutor. Dupa-amiaza este posibil sa aveti discutii cu persoana iubita, daca refuzati sa mergeti intr-o vizita la rude. rac S-ar putea sa constatati ca azi problemele de la locul de munca vi se par mai dificile decat de obicei. Sfatul eastrolog.ro este sa evitati discutiile in contradictoriu cu sefii si cu colegii. Ar fi bine sa petreceti seara impreuna cu prietenii si/sau cu partenerul de viata.
LEU: FECIOARĂ:
leu S-ar putea sa constatati ca v-ati facut planuri nerealiste pentru azi. Daca apar probleme legate de locuinta, va recomandam sa va sfatuiti cu partenerul de viata. Impreuna, puteti rezolva mult mai usor problemele cu care va confruntati. Situatia financiara ar putea incepe sa se imbunatateasca in a doua parte a zilei, dupa ce primiti o suma importanta de la o ruda mai in varsta. fecioara Aveti tendinta sa va ocupati de prea multe treburi in acelasi timp si s-ar putea sa nu realizati mare lucru. Nu incercati sa va impuneti punctul de vedere! Riscati sa declansati o cearta. Astazi este indicat sa amanati deciziile importante privind afacerile si investitiile.
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta Din cauza starii de confuzie pe care o resimtiti, dimineata s-ar putea sa intelegeti gresit sfaturile unui barbat mai in varsta. Daca aveti de gand sa cumparati un obiect de valoare pentru camin, ar fi bine sa va consultati mai intai cu familia, ca sa nu aveti parte de reprosuri mai tarziu. scorpion S-ar putea sa fiti nevoit sa faceti o calatorie neprevazuta. Cu aceasta ocazie, nu este exclus sa descoperiti noi oportunitati de afaceri. Profitati de sansele care vi se ofera, dar aveti grija sa evitati speculatiile! Va sfatuim sa evitati discutiile in contradictoriu cu o femeie, pentru ca s-ar putea sa pierdeti din vedere un element important.
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator In prima parte a zilei aveti tendinta sa va supra-apreciati capacitatea de efort. Este foarte bine ca aveti incredere in fortele proprii, dar tineti cont ca azi sunteti mai putin realist decat de obicei! Va recomandam sa nu luati decizii importante in graba, pentru ca riscati sa va alegeti cu o dezamagire sau chiar cu pierderi materiale. capricorn O veche cunostinta v-ar putea propune sa va schimbati locul de munca. Va sfatuim sa nu luati azi decizia finala. Nu provocati discutii in contradictoriu cu partenerul de viata! Ar fi bine sa incercati sa fiti mai cu picioarele pe pamant.
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator Va preocupa gasirea unor noi surse de venituri, dar va sfatuim sa mai aveti putina rabdare. O femeie pe care ati ajutat-o mai demult v-ar putea face azi un serviciu important. Desi aveti nevoie de bani si tentatia este mare, speculatiile trebuie evitate azi. pesti Dorinta de a castiga mai mult va poate face sa neglijati relatia sentimentala si riscati sa ajungeti la discutii aprinse cu partenerul de viata. Incercati sa gasiti o cale de mijloc! Spre seara este posibil ca o ruda apropiata sa va invite la o mica petrecere. Avand in vedere contextul astral al zilei, eastrolog.ro va sfatuieste sa profitati de ocazie.
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro