Joi, 28 martie 2024 - 11:16:02
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 7 decembrie 2016


BERBEC: TAUR:
berbec Incercati sa nu va asumati riscuri! Nervozitatea va poate crea mari probleme. Evitati sa conduceti masina! Sunteti predispus la accidente. Nu este momentul sa provocati discutii in contradictoriu. taur Aveti o zi foarte incarcata, cu multe probleme de rezolvat. Dimineata sunteti putin agitat si incercati sa rezolvati mai multe treburi deodata. Va sfatuim sa va faceti un plan detaliat si sa acceptati ajutorul familiei. Spre seara, va linistiti si simtiti nevoia sa va intalniti cu prietenii.
GEMENI: RAC:
gemeni Din cauza stresului, sunteti predispus la probleme de sanatate sau chiar accidente. Va recomandam sa nu faceti eforturi fizice sau intelectuale deosebite. Ar fi bine sa evitati calatoriile lungi si petrecerile, pentru ca sunteti destul de obosit. Nu va lasati enervat de lucruri marunte! rac Dimineata s-ar putea ca un coleg sa va dea o veste care va tulbura. Va sfatuim sa nu va exteriorizati, ca sa nu le transmiteti si celor din jur starea de nervozitate. Menajati-va sanatatea si evitati eforturile intense, ca sa evitati riscul unui accident cerebral sau a unui infarct
LEU: FECIOARĂ:
leu Se intrevede o zi foarte agitata. Dimineata sunteti nevoit sa ii spuneti unui prieten care va viziteaza ca nu aveti timp de el. Va pregatiti pentru o calatorie si va enervati pe masura ce constatati cate lucruri va lipsesc. Nu uitati ca la nervi se iau cele mai proaste decizii! fecioara Dimineata sunteti obosit si nervos, dupa un drum lung. Ar fi bine sa va stapaniti si sa evitati discutiile in contradictoriu, pentru ca riscati sa declansati un conflict. Va recomandam sa nu mergeti in vizite, chiar daca partenerul de viata insista. Odihniti-va si recuperati orele de somn pierdute!
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta Nu aveti rabdare sa va analizati proiectele si va grabiti sa le puneti in practica. Va recomandam sa nu va ambitionati sa va rezolvati singur toate problemele. Ar fi bine sa acceptati ajutorul prietenilor. O persoana mai in varsta va ofera sfaturi utile pentru a aplana un conflict. scorpion Oboseala acumulata va face sa fiti foarte agitat. Ar trebui sa va odihniti mai mult. Fiti foarte prudent, pentru ca exista riscul sa fiti implicat intr-un accident de circulatie! S-ar putea sa izbucnesca o cearta cu o persoana mai in varsta din familie.
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator Dimineata plecati intr-o calatorie foarte importanta, din care este posibil sa va intoarceti cu o mare suma de bani. Pe drum, vi se propune sa va asociati intr-o afacere. Va sfatuim sa evitati discutiile pe un ton ridicat si sa nu va sustineti opiniile cu incapatanare. Ar fi bine sa va abtineti de la speculatii. capricorn Incepeti ziua foarte agitat, alergand dupa un imprumut urgent. Va recomandam sa va pastrati calmul, pentru ca sunteti predispus la accidente cerebrale sau infarct. Aveti rabdare! Dupa-amiaza, ajutorul va veni de la cineva apropiat. Puteti sa va bazati pe intuitia partenerului de viata.
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator Va simtiti excelent, sunteti relaxat si nimic nu va poate tulbura. Mai mult, reusiti sa calmati o persoana foarte agitata. S-ar putea ca partenerul de viata sa va reproseze ca sunteti indiferent si ca nu va ocupati indeajuns de problemele familiei. Spre seara, asistati la o intamplare neplacuta, care va pune pe ganduri. pesti Un prieten va propune sa plecati intr-o excursie, dar faptul ca nu aveti bani va face sa fiti irascibil si sa cautati cearta cu lumanarea. Nu ii cautati nod in papura persoanei iubite! Va recomandam sa fiti atent la volan. Exista riscul unui accident de circulatie.
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro