Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 2:27:40
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 7 ianuarie 2018


BERBEC: TAUR:
berbec In prima parte a zilei, capacitatea creativa deosebita va indeamna sa incepeti o activitate noua. Puteti avea succes pe plan intelectual si in relatiile sentimentale. Contextul astral al zilei de azi este favorabil exprimarii artistice. Va sfatuim sa nu neglijati odihna. taur Inainte de amiaza sunteti mai sensibil decat de obicei si s-ar putea sa intampinati dificultati in relatiile cu cei din jur. Eastrolog.ro va recomanda sa fiti prudent in tot ce faceti. Ar fi bine sa nu promiteti nimic daca nu sunteti sigur ca puteti sa va tineti de cuvant. In a doua parte a zilei ar fi bine sa va ocupati de un hobby creativ.
GEMENI: RAC:
gemeni In prima parte a zilei este posibil sa survina schimbari importante la locul de munca sau in afaceri, care va ofera o multime de satisfactii. Activitatea intelectuala intensa si creativitatea deosebita va ajuta sa aveti succes pe plan social. Dupa-amiaza s-ar putea sa fiti nevoit sa luati o hotarare serioasa in ceea ce priveste relatia cu persoana iubita. Puteti sa va ascultati intuitia. rac In prima parte a zilei este de asteptat sa fiti plin de energie, optimist si sa va bucurati de o imaginatie creatoare deosebita. Inclinatiile artistice va ajuta sa va afirmati in societate. Nu este exclus sa faceti cunostinta cu o persoana importanta, dispusa sa va sprijine. Seara este posibil sa suferiti o dezamagire in plan sentimental. Va recomandam sa fiti mai atent cu persoana iubita.
LEU: FECIOARĂ:
leu La locul de munca sau in afaceri, aveti obiective ambitioase. Se pare ca sunteti foarte ocupat dar, gratie imaginatiei si ingeniozitatii de care dati dovada, aveti sanse sa realizati tot ce v-ati propus. In a doua parte a zilei s-ar putea sa va simtiti obosit, insa va reconforteaza faptul ca partenerul de viata va este alaturi. fecioara Este o zi deosebit de favorabila si aveti sanse sa depasiti cu usurinta eventualele dificultati. Sunt favorizate in mod special examenele, lucrarile artistice si sustinerile de proiecte. Relatia cu persoana iubita ar trebui sa fie foarte buna. Va recomandam sa acordati mai multa atentie celor mici.
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta S-ar putea sa intampinati o dificultate financiara care va impiedica sa va puneti in aplicare o idee de afaceri. Daca va puneti la lucru imaginatia si creativatea, aveti sanse sa obtineti suma necesara. In a doua parte a zilei este posibil sa suferiti o dezamagire pe plan sentimental. Astazi este recomandat sa evitati calatoriile lungi. scorpion In plan profesional sau in afaceri este o zi favorabila planurilor de viitor pe termen mediu si lung si cooperarii cu colegii sau cu asociatii. Se pare ca astazi sunteti mai sensibil decat de obicei. Aveti posibilitatea sa petreceti o seara foarte placuta in compania prietenilor si a persoanei iubite. Nu luati decizii importante in graba!
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator In prima parte a zilei aveti tendinta sa deveniti cam visator si este posibil sa neglijati probleme importante. Va sfatuim sa nu incepeti activitati noi, pentru ca exista riscul sa luati decizii neinspirate. Ar fi bine sa va ganditi de doua ori inainte de a actiona si sa nu refuzati sprijinul unei persoane mai in varsta din familie capricorn Astazi creativitatea si ingeniozitatea sunt la cote inalte. Ar fi bine sa profitati de acest context astral favorabil pentru a rezolva probleme dificile in plan profesional sau in afaceri. Va recomandam sa tineti seama de sfaturile unei rude, mai ales in chestiuni financiare. In a doua parte a zilei este posibil sa primiti vizita unor prieteni de familie.
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator Se pare ca azi aveti tendinta de a fi mai putin comunicativ, asa ca ar fi bine sa amanati intalnirile de afaceri. Va sfatuim sa nu va asumati niciun fel de risc, pentru ca s-ar putea sa nu mizati corect. Aveti nevoie de relaxare. Daca aveti ocazia sa va intalniti cu persoane apropiate, ar fi bine sa profitati. pesti Colegii de munca si partenerii de afaceri va apreciaza ideile ingenioase. Capacitatea de comunicare este excelenta si va poate ajuta sa rezolvati mai usor multe probleme. Aveti sanse de succes in activitati casnice, dar si in societate. Puteti sa faceti planuri de viitor, dar eastrolog.ro va recomanda sa evitati orice speculatie.
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro