Joi, 28 martie 2024 - 10:59:55
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 9 decembrie 2017


BERBEC: TAUR:
berbec Este posibil sa aveti o zi tensionata din cauza neintelegerilor cu un coleg de munca sau cu un partener de afaceri. Se pare ca nu va simtiti in forma si aveti dificultati de concentrare. Prin urmare, ar fi bine sa amanati deciziile importante. Va sfatuim sa evitati discutiile in contradictoriu, atat in relatiile profesionale cat si cu membrii famliei. taur In prima parte a zilei s-ar putea sa fiti stresat din cauza unei lucrari pe care trebuie sa o terminati urgent. Este posibil ca relatiile cu cei dragi sa aiba de suferit daca hotarati sa amanati o calatorie planificata cu mai mult timp in urma. Partenerul de viata nu va crede ca sunteti cu adevarat ocupat. Va recomandam sa aveti rabdare si sa va pastrati calmul.
GEMENI: RAC:
gemeni Aveti mari sanse de succes intr-o calatorie de afaceri. Este recomandabil sa evitati discutiile in contradictoriu cu cei care va insotesc. Dupa-amiaza s-ar putea ivi ocazia sa rezolvati o problema sentimentala mai veche. Pe plan financiar, nu este cazul sa va faceti griji. Banii de care aveti nevoie vor aparea in curand. rac In prima parte a zilei aveti tendinta de a deveni irascibil si riscati sa ii dati partenerului de viata o replica nejustificat de dura. Daca vreti sa evitati tensionarea relatiei, ar fi bine sa va temperati nervozitatea. Nu este o zi buna pentru afaceri si nu sunt indicate nici intalnirile cu prietenii. Dupa-amiaza este posibil sa va decideti sa va ocupati de sanatatea dumneavoastra, urmand sfatul unei persoane varstnice din familie.
LEU: FECIOARĂ:
leu In prima parte a zilei este posibil sa fiti indispus din cauza unei afaceri care a dat rezultate sub asteptarile dumneavoastra. Nu este exclus sa aveti o discutie aprinsa cu persoana iubita, daca va schimbati in ultima clipa planurile pentru zilele urmatoare. Eastrolog.ro va recomanda sa va limitati la activitati simple, de rutina, si sa va odihniti mai mult. fecioara Se pare ca nu sunteti intr-o forma prea buna si aveti tendinta sa va enervati repede. Nu este o zi favorabila deciziilor importante sau planurilor de viitor. Va recomandam sa nu amanati semnarea oricaror documente oficiale. Ar fi bine sa evitati discutiile pe teme delicate, care pot sa conduca la cearta
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta Nu este exclus sa aveti discutii in familie din cauza unor probleme financiare. Puteti evita o situatie neplacuta daca tineti cont si de dorintele celorlalti. Va sfatuim sa nu va ocupati de mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca riscati sa nu terminati niciuna. Ar fi bine sa acordati mai mult timp odihnei. scorpion Se pare ca astazi nu sunteti prea comunicativ. Prin urmare, ar fi bine sa amanati toate intalnirile importante. Va sfatuim sa nu va ocupati de chestiuni importante, care necesita o buna capacitate de comunicare. In schimb, puteti sa rezolvati cu usurinta mici probleme din locuinta.
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator La locul de munca sau in afaceri, entuziasmul de care dati dovada ar putea sa va atraga invidia unor colegi. Este posibil sa aveti discutii cu persoana iubita, care va reproseaza ca petreceti prea mult timp cu prietenii. Va sfatuim sa acordati mai multa atentie familiei. capricorn S-ar putea sa intampinati dificultati in relatiile sociale si sa fiti atras intr-un conflict. Va recomandam sa evitati discutiile aprinse, care pot degenera in cearta. Ar fi bine sa acceptati ajutorul prietenilor si al familiei, daca vreti sa duceti la bun sfarsit ceea ce v-ati propus sa realizati azi. In a doua parte a zilei aveti ocazia sa rezolvati o problema mai veche din locuinta
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator In prima parte a zilei s-ar putea sa fiti confuz din cauza unor probleme de natura sentimentala si sa va concentrati mai greu. Puteti castiga sume mici din colaborari, dar eastrolog.ro va sfatuieste sa fiti prudent si sa evitati orice fel de speculatie. Tineti cont de sugestiile unei persoane cu experienta! pesti Este posibil sa incepei ziua cu o stare de nervozitate inexplicabila si sa aveti reactii necontrolate fata de cei apropiati. Riscati sa jigniti o femeie din anturaj si sa va para rau mai tarziu. Astazi nu este indicat sa incheiati afaceri sau sa semnati documente oficiale. Spre seara s-ar putea sa luati o decizie inspirata in privinta unei calatorii.
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro