Joi, 28 martie 2024 - 6:19:56
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 10 august 2017


BERBEC: TAUR:
berbec Este posibil sa luati o decizie inspirata care va ajuta sa rezolvati o problema financiara.La locul de munca sau in afaceri s-ar putea ivi pe neasteptate posibilitatea de a finaliza o lucrare care stagneaza de ceva timp.Contextul astral al zilei este favorabil comunicarii cu rudele mai in varsta. Va recomandam sa nu faceti promisiuni pe care nu le puteti respecta taur In prima parte a zilei este posibil sa fiti nevoit sa luati o decizie care va da peste cap toate planurile. S-ar putea sa plecati intr-o scurta calatorie in interesul familiei.Aveti sanse de succes in plan financiar, insa ar fi bine sa evitati orice fel de speculatii. Daca trebuie sa luati decizii importante, va recomandam sa va ascultati intuitia.
GEMENI: RAC:
gemeni In prima parte a zilei ati putea avea ocazia sa rezolvati o problema financiara de care depinde demararea unui nou proiect profesional sau de afaceri.Capacitatea de comunicare este foarte buna azi si aveti o putere de convingere care va ajuta mult in plan social.Daca doriti sa faceti schimbari in locuinta, va recomandam sa nu treceti la fapte pana nu va consultati si cu partenerul de viata rac Aveti ocazia sa luati o decizie inspirata in privinta relatiilor sentimentale. In prima parte a zilei este posibil sa fiti foarte ocupat, dar prietenii si familia sunt dispusi sa va ajute sa depasiti toate dificultatile. S-ar putea sa vi se ofere o oportunitate de a obtine mici castiguri suplimentare, dar eastrolog.ro va recomanda sa evitati speculatiile.
LEU: FECIOARĂ:
leu Se pare ca sunteti foarte bine dispus si colaborati bine cu colegii de munca sau cu partenerii de afaceri. Puteti aborda cu incredere activitati delicate pe plan social. Aveti resurse fizice si intelectuale suficiente pentru a face fata tuturor responsabilitatilor. Capacitatea de comunicare ar trebui sa fie foarte buna azi, insa va sfatuim sa-i lasati si pe ceilalti sa vorbeasca. fecioara Inainte de amiaza s-ar putea sa fiti nevoit sa faceti un drum scurt pentru a rezolva o problema a familiei.Este o zi buna pentru comunicarea cu persoane mai tinere si pentru negocieri.Dupa-amiaza aveti sanse sa terminati o lucrare importanta, in care ati investit mult timp. Nu este exclus sa intampinati o dificultate de ordin financiar. Astazi este recomandabil sa evitati discutiile in contradictoriu cu persoanele apropiate.
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta O ruda mai varstnica ar putea apela la ajutorul dumneavoastra pentru a rezolva o problema personala.Pe plan social traversati o perioada buna si aveti ocazia sa va faceti remarcat prin calitatile dumneavoastra de mediere a conflictelor.Eforturile investite intr-un proiect important la locul de munca sau in afaceri ar putea incepe sa dea roade. Va recomandam sa va pastrati modestia. scorpion Este o zi favorabila comunicarii si calatoriilor scurte in interes profesional sau de afaceri. Este posibil sa luati o decizie buna in privinta relatiei cu persoana iubita. Aveti initiative inspirate, care va pot conduce catre reusite importante in plan social si in relatia cu persoana iubita. Dupa-amiaza este posibil sa fiti invitat la o intrunire cu persoane apropiate. Nu uitati ca trebuie sa va mai si odihniti
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator Sunteti comunicativ si convingator si aveti posibilitatea sa aplanati un conflict aparut in cercul dumneavoastra de prieteni. Dupa-amiaza sunt sanse sa obtineti un castig frumos dintr-o activitate comerciala. In schimb, este posibil sa suferiti o dezamagire in plan sentimental. Va recomandam sa va pastrati calmul si optimismul. capricorn In prima parte a zilei este posibil sa incepeti un nou proiect, care ar putea avea efecte benefice asupra bugetului familiei.Se intrevad cateva drumuri scurte pentru lamurirea unei chestiuni birocratice, dar cu rabdare si calm puteti rezolva totul mai usor decat v-ati asteptat.Sfaturile pe care vi le ofera o persoana apropiata cu experienta va pot ajuta mult. Totusi, va recomandam sa nu subestimati intuitia partenerului de viata.
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator O intrunire cu persoane apropiate s-ar putea dovedi placuta si utila. Aveti posibilitatea sa va faceti remarcat prin calitatile oratorice.Ar fi bine sa fiti cumpatat la masa, pentru ca azi sunteti predispus la probleme digestive. Relatiile cu persoana iubita ar trebui sa fie foarte bune, iar pe plan financiar nu se intrevad probleme deosebite. pesti Daca vi se propune o colaborare, va sfatuim sa nu va grabiti sa o refuzati. Aveti sanse mari sa castigati bine. Dupa-amiaza este posibil sa luati decizia de a incheia o tranzactie. In curand se va dovedi ca ati fost inspirat. Se pare ca azi norocul va zambeste si nu intampinati dificultati serioase. Ar fi bine, totusi, sa luati in considerare si sfaturile partenerului de viata.
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro