Joi, 28 martie 2024 - 1:08:36
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 12 noiembrie 2014


BERBEC: TAUR:
berbec Va simtiti plin de energie si va orientati catre activitati care presupun efort fizic. Va sfatuim sa nu va supraestimati, ca sa nu aveti probleme cu sanatatea. Spre seara este posibil sa fiti invitat la o ruda mai in varsta. Evitati discutiile aprinse! taur Colegii si partenerul de viata va apreciaza pentru gandurile frumoase si ideile generoase. Aveti de terminat o activitate migaloasa si va este greu sa va descurcati singur. Va recomandam sa acceptati ajutorul unui prieten bine intentionat. Se pare ca sunteti nemultumit de situatia financiara. Aveti putina rabdare!
GEMENI: RAC:
gemeni Sunteti foarte bine dispus si decideti ca este momentul sa faceti o investitie pentru casa. Dupa-amiaza s-ar putea sa faceti un drum care va va trezi amintiri deosebit de placute. Vi se propuna sa va asociati intr-o afacere. Nu incercati sa obtineti mai mult decat vi se cuvine! rac Este o zi favorabila schimbarilor importante pe plan sentimental. Sunt favorizate parteneriatele si intalnirile romantice. Puteti sa va faceti planuri de viitor, dar incercati sa fiti mai pragmatic! Va sfatuim sa ascultati sfaturile unei persoane cu experienta. Spre seara va puteti astepta la o veste buna din partea unui prieten.
LEU: FECIOARĂ:
leu S-ar putea sa plecati intr-o calatorie de afaceri si sa aveti un succes deosebit. Singura conditie este sa aveti rabdare si sa nu va certati cu un partener de afaceri. Dupa-amiaza sunteti cuprins de reverii si petreceti clipe placute alaturi de persoana iubita. Va sfatuim sa va exprimati deschis sentimentele. fecioara Persoana iubita va da o veste care va determina sa va schimbati programul. Dupa-amiaza aveti sansa sa faceti cunostrinta cu o persoana dispusa sa va ajute cu un imprumut. Va recomandam sa nu luati decizii in graba. Evitati orice fel de speculatii!
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta Aveti sanse sa primiti o suma importanta si sa va redresati situatia financiara. S-ar putea sa primiti o mostenire sau un imprumut. Sunt favorizate investitiile si planurile de viitor. Va sfatuim sa va menajati sanatatea. Nu neglijati odihna! scorpion Este posibil sa aveti dificultati financiare, dar va sfatuim nu va faceti griji. In curand va veti descurca mai bine. Pe plan sentimental va merge foarte bine si parcurgeti o perioada favorabila activitatilor artistice. Va sfatuim sa nu neglijati persoanele mai tinere din familie.
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator Astazi puteti sa rezolvati o problema sentimentala mai veche. Un prieten va propune sa va asociati intr-o afacere pe care a demarat-o recent. Va recomandam sa acceptati, pentru ca beneficiile pot fi mari. Spre seara, mergeti impreuna cu partenerul de viata intr-o vizita la rude, unde depanati amintiri. capricorn Se intrevede o zi grea, dar aveti suficienta energie si faceti fata cu succes tuturor problemelor. Pe plan financiar nu stati grozav, dar sunteti hotarat sa rezistati. Va sfatuim sa va bazati pe intuitie.
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator Treceti printr-un moment favorabil, in care puteti sa faceti schimbari importante pe plan sentimental si in afaceri. Este posibil sa incheiati un contract important pentru viitor, dar trebuie sa acceptati ajutorul prietenilor si al familiei. Ca sa evitati surprizele neplacute, va recomandam sa aveti rabdare. Nu fortati lucrurile! pesti Sunteti ambitios si decis sa finalizati tot ce ati inceput. Aveti ocazia sa castigati foarte bine si sa va afirmati in societate. Relatiile cu partenerul de viata sunt foarte bune. Dupa-amiaza, depanati amintiri. Va sfatuim sa evitati excesele alimentare, pentru ca sunteti predispus la probleme digestive.
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro