Vineri, 29 martie 2024 - 1:13:46
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 11 august 2017


BERBEC: TAUR:
berbec S-ar putea sa luati o hotarare importanta in legatura cu evolutia unei relatii. Puteti sa va bazati pe intuitie. Sunt sanse ca decizia pe care o luati astazi sa se dovedeasca inspirata. Puteti realiza tot ce v-ati propus pentru azi, cu conditia sa actionati cu calm si sa aveti rabdare. In aceasta perioada succesul depinde in mare masura de buna colaborare cu cei din jur taur La locul de munca, superiorii va apreciaza seriozitatea si ideile constructive. Nu este exclus sa se discute despre o marire de salariu. Puteti sa faceti planuri si investitii pe termen lung, profitand de conjunctura astrala favorabila din aceasta perioada. Oricat ati fi de ocupat in plan profesional, eastrolog.ro va sfatuieste sa nu ii neglijati pe cei dragi
GEMENI: RAC:
gemeni In prima parte a zilei aveti sanse sa va faceti remarcat la locul de munca sau in afaceri. S-ar putea, insa, sa provocati invidia unor colegi sau a unor concurenti. Este posibil sa aveti o discutie aprinsa cu persoana iubita, care va reproseaza ca dedicati prea mult timp activitatii profesionale si neglijati relatia sentimentala. Ar fi bine sa va straduiti sa acordati mai multa atentie partenerului de viata si vietii de familie. rac Este momentul sa va ocupati de situatia financiara. Partenerul de viata va sustine si, actionand impreuna, sansele de reusita sunt mai mari. Este posibil sa aveti de semnat documente oficiale. Nu se intrevad probleme deosebite, dar va sfatuim sa fiti prudent.Astazi va puteti baza pe intuitie.
LEU: FECIOARĂ:
leu Sunt sanse sa puneti la punct o colaborare avantajoasa, care ar putea sa va aduca venituri frumoase pentru o buna perioada de timp de acum inainte. Relatiile cu partenerul de viata ar trebui sa fie din ce in ce mai bune. O ruda mai varstnica ar putea incerca sa se amestece in viata dumneavoastra. Faceti tot posibilul sa reactionati cu diplomatie fecioara Profunzimea ideilor si ambitia de care dati dovada azi va pot fi de mare ajutor in activitatea profesionala si in afaceri. Sunteti capabil sa rezolvati destul de usor toate problemele profesionale sau din camin. Va recomandam sa tineti cont si de opiniile celor din jur. Evitati speculatiile de orice fel!
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta La locul de munca sau in afaceri este un moment favorabil pentru a va ocupa de proiecte dificile. Aveti sanse sa faceti mari pasi inainte. Colegii sau partenerii de afaceri va sustin, impresionati de entuziasmul si optimismul de care dati dovada. Relatiile cu familia ar trebui sa fie foarte bune. scorpion Este o zi prielnica schimbarilor importante pe plan profesional. Este posibil sa vi se propuna o calatorie in strainatate pentru un curs de perfectionare sau o alta activitate menita sa va largeasca orizontul profesional. Aveti ocazia sa negociati contracte avantajoase si sa faceti cunostinta cu persoane importante. Va recomandam sa nu neglijati odihna, chiar daca sunteti invitat la o intrunire cu prietenii.
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator Pot aparea schimbari neasteptate la locul de munca sau in afaceri.Este o zi favorabila studiului, comunicarii si calatoriilor in interes profesional. In tot ce faceti, puteti conta pe sprijinul familiei si al prietenilor apropiati. Azi este recomandat sa nu va asumati riscuri capricorn Se pare ca traversati o perioada favorabila in plan profesional. Superiorii va apreciaza realizarile si nu este exclus sa fiti recompensat. In a doua parte a zilei este posibil sa nu fiti in cea mai buna forma si sa aveti senzatia ca va lipseste energia. Nu este cazul sa va ingrijorati, dar ar fi bine sa va odihniti mai mult.
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator Azi aveti sanse mari sa rezolvati o problema financiara care a afectat bugetul familiei in ultima vreme. Comunicarea sincera si deschisa va ajuta sa consolidati relatiile cu cei apropiati si sa va faceti noi prieteni. Exista riscul ca o discutie in contradictoriu cu o femeie mai in varsta sa degenereze in cearta. Incercati sa fiti cat mai diplomat si sa va pastrati calmul pesti La locul de munca sau in afaceri este posibil sa aveti cateva intruniri importante si sunt sanse ca majoritatea sa se dovedeasca fructuoase. In prima parte a zilei s-ar putea sa primiti o veste buna, in urma careia sunteti nevoit sa va schimbati planurile pentru maine. Ar putea fi o zi destul de agitata si stresanta. Aveti grija sa nu va varsati nervii acasa, in familie!
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro