Marţi, 19 martie 2024 - 9:51:47
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 20 februarie 2018


BERBEC: TAUR:
berbec S-ar putea sa fiti nemultumit din cauza ca trebuie sa amanati o calatorie in interes profesional sau de afaceri. Amanarea ar putea fi, de fapt, in avantajul dumneavoastra, pentru ca astazi nu sunt recomandate calatoriile lungi. In a doua parte a zilei aveti ocazia sa puneti la cale o colaborare pe termen lung, din care sunt sanse sa obtineti beneficii materiale importante. taur Schimbarile pe care intentionati sa le faceti in camin sunt bine primite de membrii familiei, dar va sfatuim sa tineti cont si de dorintele partenerului de viata. Este recomandat sa nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca riscati sa nu duceti la bun sfarsit niciuna dintre ele. Spre seara, este posibil sa aveti parte de o surpriza placuta din partea unei persoane apropiate.
GEMENI: RAC:
gemeni In prima parte a zilei aveti posibilitatea sa finalizati o lucrare inceputa mai demult in casa. O persoana mai in varsta din familie ar putea fi dispusa sa va ajute financiar, dar probabil ca va incerca sa-si impuna ideile in legatura cu schimbarile pe care doriti sa le faceti. Va sfatuim sa fiti foarte diplomat pentru a evita o cearta care ar putea sa tensioneze atmosfera din familie. Dupa-amiaza este posibil sa primiti o veste buna de la o ruda apropiata. rac Se pare ca azi aveti multe probleme de rezolvat. Eastrolog.ro va sfatuieste sa va menajati sanatatea si sa acordati mai mult timp odihnei. Aveti posibilitatea sa faceti anumite schimbari in camin, care ar putea contribui la imbunatatirea relatiilor cu partenerul de viata. In partea a doua a zilei s-ar putea sa fiti tentat sa cheltuiti o suma destul de mare. Va recomandam sa fiti prudent, fiindca nu este o zi favorabila investitiilor.
LEU: FECIOARĂ:
leu Este o zi buna pentru a va ocupa de rezolvarea unei probleme financiare mai vechi.Daca vi se propune o colaborare, ar fi bine sa nu o refuzati, pentru ca ar putea determina o schimbare in bine in viata dumneavoastra. N-ar strica sa va consultati cu partenerul de viata. fecioara Se anunta o zi destul de incarcata, asa ca ar fi bine sa va organizati cat mai riguros.S-ar putea sa fiti nevoit sa faceti cheltuieli neprevazute. Nu este exclus sa va schimbati programul in ultimul moment, pentru a va ocupa de o problema urgenta a unui partener de afaceri
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta Este momentul sa va concentrati atentia asupra problemelor din camin. Va puteti baza pe intuitie, dar va sfatuim sa tineti cont si de dorintele partenerului de viata. Dupa-amiaza, o ruda v-ar putea cere ajutorul intr-o chestiune financiara. scorpion Astazi s-ar putea ivi ocazia sa rezolvati o problema financiara care va preocupa de mai mult timp. In prima parte a zilei este posibil sa vi se propuna o afacere care se anunta profitabila pe termen lung. Va recomandam sa evitati speculatiile de orice fel.
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator Aveti ocazia sa puneti in practica planurile pe care vi le-ati facut in legatura cu o afacere. Relatiile cu prietenii ar trebui sa fie foarte bune.Dorinta dumneavoastra de libertate ar putea genera tensiuni in familie. Va sfatuim sa fiti diplomat si sa nu refuzati comunicarea cu membrii familiei. capricorn Astazi aveti tendinta sa va ocupati de mai multe proiecte in paralel. Inainte de a incepe ceva nou, ar fi bine sa finalizati o parte dintre lucrarile deja incepute. Pentru a realiza ceea ce v-ati propus, este necesar sa fiti inventiv si perseverent. Se pare ca traversati o perioada de instabilitate financiara. Va sfatuim sa aveti rabdare si sa nu va lasati tentat de castiguri usoare si speculatii.
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator Se pare ca sunteti in forma si este un moment bun pentru a demara noi activitati. Azi sunt favorizate si planurile de viitor in ceea ce priveste locuinta si viata de familie. Partenerul de viata si familia va incurajeaza si sunt dispusi sa va ajute. Dificultatile cu care va confruntati in aceasta perioada sunt trecatoare. Eastrolog.ro va sugereaza sa fiti mai optimist. pesti Astazi creativitatea ar trebui sa fie la cote inalte si va poate ajuta sa rezolvati probleme dificile intr-un mod ingenios. Va recomandam sa tineti cont de sfaturile unei rude mai in varsta. Relatiile sentimentale parcurg o perioada favorabila. Atentie la tendinta de a-i face reprosuri nemeritate persoanei iubite!
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro