Vineri, 29 martie 2024 - 1:19:00
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 12 ianuarie 2015


BERBEC: TAUR:
berbec Un prieten va ajuta sa clarificati o neintelegere cu persoana iubita, aparuta din cauza unor barfe. Aveti rabdare! Totul va reveni repede la normal. Va recomandam sa nu ignorati sfaturile celorlalti, doar din dorinta de a va demonstra independenta. taur Aveti multe de facut, atat acasa, cat si la serviciu, dar se pare ca nu sunteti in forma. Sunteti irascibil si riscati sa va luati la cearta cu cei din jur. Nu incercati sa va impuneti punctul de vedere in fata prietenilor si a partenerului de viata. Ganditi-va de doua ori inainte de a spune ceva!
GEMENI: RAC:
gemeni Sunteti plin de energie si reusiti sa duceti la bun sfarsit o lucrare mai veche. Nu va grabiti sa refuzati o propunere de colaborare! Va sfatuim sa va consultati cu o persoana cu experienta. Daca nu sunteti atent, puteti declansa o cearta in familie, care poate avea consecinte serioase. rac Nu reusiti sa va incadrati in programul de la serviciu, spre nemultumirea sefilor si a colegilor. Va cam lipseste entuziasmul, ceea ce ar putea sa va creeze neplaceri si in familie. Incercati sa ii intelegeti pe cei din jur, mai ales cand va cer sfaturi!
LEU: FECIOARĂ:
leu Sunteti nemultumit de atitudinea celor din jur si riscati sa deveniti impulsiv. Dupa-amiaza, primiti o suma importanta de la o ruda apropiata. S-ar putea, insa, ca partenerul de viata sa nu fie de acord sa cumparati un obiect de valoare. Ca sa evitati un scandal, va sfatuim sa nu luati nici o decizie in pripa. fecioara Va enervati la serviciu, pentru ca nu reusiti sa va terminati treaba la timp. Apelati la ajutorulul colegilor! Ar fi bine sa ii aratati persoanei iubite mai multa afectivitate. Nu va lasati acaparat de problemele personale!
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta Ar fi bine sa va rezolvati dimineata problemele importante, cand aveti mai multa energie. In a doua parte a zilei, dorinta dumneavoastra de libertate poate sa duca la o deteriorare a relatiilor cu persoana iubita si chiar la o despartire. Acordati mai multa atentie relatiilor sentimentale! scorpion Aveti ocazia sa faceti schimbari importante pe plan sentimental. Dimineata, faceti cunostinta cu o persoana care va atrage atentia din prima clipa. Va recomandam sa nu va pripiti. Ar fi bine sa tineti cont de sfaturile unui prieten.
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator S-ar putea sa fiti nemultumit de atmosfera creata la locul de munca de un coleg. Va sfatuim sa evitati speculatiile si sa nu va angajati in discutii aprinse. Dorinta de independenta va poate indeparta de prieteni. capricorn S-ar putea sa va certati cu persoana iubita, pentru ca va intelege gresit. Incercati sa lamuriti lucrurile cu calm! Dupa-amiaza aveti de facut mai multe drumuri scurte pentru a rezolva probleme de afaceri. Va sfatuim sa evitati speculatiile financiare.
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator Daca plecati intr-o calatorie, puteti sa fiti optimist: totul se va derula conform planurilor. Relatiile cu prietenii sunt foarte bune, dar este posibil sa aveti discutii cu partenerul de viata, daca refuzati ajutorul unei rude. Ar fi bine sa dati dovada de mai multa diplomatie. Ascultati si parerile celor din jur! pesti Este posibil sa aveti probleme la serviciu, daca nu respectati indicatiile sefilor. Amanati tranzactiile financiare si deciziile importante in afaceri! Ar fi bine sa comunicati mai mult cu persoana iubita.
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro