Joi, 28 martie 2024 - 9:59:09
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 22 februarie 2017


BERBEC: TAUR:
berbec Din cauza oboselii si a nerabdarii, este posibil sa deveniti irascibil si sa nu reusiti sa va controlati. Riscati sa aveti discutii aprinse cu cei din jur. Ca sa nu va indepartati prietenii, va recomandam sa va stapaniti agresivitatea. Spre seara, ar fi bine sa va ocupati putin si de problemele familiale. taur Se pare ca sunteti irascibil si nu este exclus sa aveti o reactie dura fata de partenerul de viata. Ca sa nu ajungeti la o cearta in toata regula, va trebui sa dati dovada de stapanire de sine. Azi este indicat sa evitati intalnirile cu prietenii si calatoriile. Pe plan financiar, este posibil sa luati o decizie care va va aduce in curand beneficii considerabile.
GEMENI: RAC:
gemeni Aveti tendinta de a fi excesiv de critic. Va recomandam sa va temperati, pentru ca riscati sa va indepartati prietenii si sa intrati in conflict cu colegii. Dupa-amiaza s-ar putea sa primiti vesti de la o ruda din alta localitate. Spre seara aveti toate sansele sa va regasiti calmul si echilibrul. rac S-ar putea sa nu reusiti sa va respectati programul din cauza unor evenimente neasteptate. Este posibil sa aveti musafiri sau sa fiti invitat la rude. Cu aceasta ocazie, nu este exclus sa aflati anumite informatii care se vor dovedi foarte utile pentru a demara o afacere.
LEU: FECIOARĂ:
leu Se pare ca azi nimic nu va este pe plac si nimeni nu va intra in voie. Aceasta atitudine risca sa va creeze probleme la serviciu si in relatiile cu persoana iubita. S-ar putea sa va enervati din cauza unei nereusite in afaceri. Va sfatuim sa va pastrati calmul. O cearta cu partenerul de viata ar putea deteriora relatiile sentimentale. fecioara Dimineata, o serie de evenimente neasteptate v-ar putea impiedica sa va respectati programul. Nu este un moment bun pentru afaceri, intrucat s-ar putea sa suferiti un esec care sa va descurajeze. Va recomandam sa va pastrati optimismul si sa acceptati sfaturile unei rude mai in varsta.
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta Rezultatele sub asteptari ale unei investitii v-ar putea afecta starea de spirit si relatiile cu cei din jur. Se pare ca traversati o perioada mai dificila in plan profesional si in afaceri si aveti impresia ca sansa va ocoleste. Incercati sa alungati gandurile negre si sa va relaxati! O intalnire cu prietenii ar fi cea mai buna idee. scorpion Ambitia de a va imbunatati situatia financiara va poate face sa neglijati relatiile sentimentale. Nu este exclus sa aveti discutii cu partenerul de viata. Spre seara, sunt sanse sa fiti invitat la o petrecere. Nu cautati pretexte pentru a va eschiva!
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator Astazi puteti gasi solutii originale pentru orice problema, castigand admiratia colegilor si a partenerului de viata. Profitati de acest context favorabil! Aveti un randament deosebit si puteti finaliza tot ce ati inceput. capricorn Pe parsursul zilei de azi este posibil sa survina tot felul de evenimente neprevazute, asa ca ar fi bine sa nu va faceti un program foarte strict. S-ar putea sa aveti de facut cateva drumuri scurte in interes personal, spre nemultumirea partenerului de viata. Pentru a evita un conflict in familie, va sfatuim sa apelati la calm si sa fiti intelegator.
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator Aveti tendinta sa va enervati usor si sa reactionati impulsiv fata de cei din jur. Atentie, riscati sa tensionati relatiile cu colegii si prietenii! Ar fi bine sa amanati deciziile importante in plan profesional si sa nu semnati documente oficiale. Aveti posibilitatea sa luati o hotarare importanta pentru familie, in privinta unei calatorii. pesti Dimineata s-ar putea sa fiti nervos din cauza unei controverse cu un partener de afaceri. Nu va faceti griji! In a doua parte a zilei aveti toate sansele sa aplanati conflictul. Ar fi bine sa tineti cont de sfaturile unei femei mai in varsta.
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro