Vineri, 29 martie 2024 - 7:29:16
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 16 noiembrie 2014


BERBEC: TAUR:
berbec Demarati o afacere care va va aduce in scurt timp avantaje materiale consistente. Dupa-amiaza, o cunostinta va propune o colaborare pe termen lung. Desi pare tentanta, va sfatuim sa analizati cu mare atentie propunerea si sa nu va grabiti sa dati unraspuns. taur In prima parte a zilei aveti ocazia sa va afirmati pe plan social, in urma unei activitati caritabile pe care o promovati cu succes. Este buna pentru a incepe studiu, pentru comunicare cu persoanele mai tinere si pentru calatorii in interesul familiei. Aveti grija sa va exprimati cat mai clar, pentru a nu fi gresit inteles de partenerul de viata!
GEMENI: RAC:
gemeni Activitatea intelectuala va este perturbata de mici probleme in relatiile parteneriale. Daca reusiti sa va concentrati suficient si sa nu riscati exagerat, puteti obtine castiguri financiare. Tineti cont de sfaturile celor apropiati! rac Capacitatea de comunicare va ajuta sa stabiliti noi relatii de parteneriat. Incep sa apara rezultatele financiare ale muncii depuse in ultima vreme. Pentru deciziile importante, tineti seama si de parerile partenerului de viata!
LEU: FECIOARĂ:
leu Aveti idei originale, pe care un prieten apropiat le sustine. Astazi aveti un randament foarte bun si puteti sa rezolvati tot ce v-ati propus. S-ar putea sa intampinati mici dificultati pe plan financiar. Va puteti baza pe sprijinul unei persoane mai in varsta. fecioara Reusitele in afaceri din ultima perioada va determina sa va ganditi la o investitie pe termen lung. Partenerul de viata si un barbat mai in varsta din familie va sustin. Va recomandam sa evitati speculatiile de orice fel.
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta Sunteti intr-o forma intelectuala excelenta si reusiti sa le oferiti sfaturi utile prietenilor. Aveti grija sa nu faceti promisiuni pe care nu sunteti sigur ca le veti putea respecta! Petreceti seara in vizita la rude. scorpion Intuitia va ajuta sa rezolvati probleme foarte dificile. Ar fi bine sa va ocupati mai mult de problemele casei, pe care le-ati cam neglijat. Daca va implicati intr-o afacere care presupune riscuri financiare, va recomandam sa va consultati cu partenerul de viata.
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator In prima parte a zilei va ocupati de o problema financiara de care nu ati avut timp pana acum. Dupa-amiaza, o ruda va propune sa va asociati intr-o afacere prospera. Va sfatuim sa acceptati propunerea, pentru ca puteti obtine beneficii importante din aceasta afacere. capricorn Va adaptati cu usurinta la situatii noi si reusiti sa rezolvati unele probleme ale casei. Inspiratia si claritatea in gandire va ajuta sa le dati sugestii excelente celor care va solicita sfaturi. Este favorizata comunicarea cu prietenii si cu membrii familiei.
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator Un moment favorabil din toate punctele de vedere. Aveti ocazia sa obtineti castiguri financiare nesperate si sa va afirmati in societate. Relatiile cu partenerul sunt excelente, ceea ce va intareste moralul. Puteti sa va bazati pe intuitie. pesti Astazi puteti avea realizari deosebite pe plan profesional si social. In partea a doua a zilei, plecati intr-o calatorie neplanificata. Pare sa fie o deplasare in interes personal, care va reprezenta inceputul unei ascensiuni in activitatea profesionala.
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro