Joi, 28 martie 2024 - 5:36:58
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 21 noiembrie 2016


BERBEC: TAUR:
berbec Puteti avea succes pe plan profesional, la studii si in calatorii. Va recomandam sa profitati de acest context favorabil. Aveti ocazia sa va largiti orizontul intelectual si sa izbanditi pe plan social. Dupa-amiaza intrati in posesia unor bani la care nu va asteptati, dar care va prind foarte bine. Daca simtiti nevoia sa va relaxati, va sfatuim sa incercati odihna activa. taur Sunteti inventiv si doriti sa incepeti o viata noua. Va dedicati timpul liber planurilor de pornire a unei afaceri. Puteti fi optimist: aveti sanse sa va descurcati cu cheltuieli minime. Stati bine cu sanatatea, insa ar fi bine sa sa va relaxati mai mult.
GEMENI: RAC:
gemeni Aveti o creativitate iesita din comun, care va ajuta mult in afaceri. Aveti ocazia sa faceti o investitie importanta, care se va dovedi profitabila mai curand decat va asteptati. Fiti mai atent cu partenerul de viata! rac Relatiile parteneriale merg foarte bine. Sunteti apreciat pentru hotararea si seriozitatea dumneavoastra. Puteti sa rezolvati cu usurinta problemele de la serviciu si de acasa. Dati dovada de diplomatie si sa tineti cont de parerile partenerului de viata!
LEU: FECIOARĂ:
leu Nu aveti o clipa de ragaz, dar sunteti ambitios si reusiti sa terminati tot ce v-ati propus. Daca profitati de conjunctura favorabila, aveti numai de castigat pe plan profesional si financiar. Petreceti seara in mijlocul familiei si faceti planuri pentru o calatorie. Nu va faceti griji in ceea ce priveste banii: ii veti obtine in curand! fecioara Zi favorabila studiului si afirmarii in societate. Aveti idei foarte bune si puteti sa incepeti o activitate noua. Tineti cont de sfaturile unei persoane care a avut succes in problema ce va framanta!
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta Dimineata luati o decizie importanta, care se va dovedi inspirata. Daca vi se propune o colaborare, nu stati mult pe ganduri! Puteti castiga bani frumosi. Fiti prudent si evitati speculatiile financiare! scorpion Aveti sanse mari sa va afirmati in afaceri si pe plan profesional. Sunteti nevoit sa faceti mai multe drumuri scurte si sa va ocupati de o investitie. Nu este exclus sa aveti dificultati din cauza birocratiei. Nu va descarcati nervii pe prieteni sau pe membrii familiei!
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator Castigati bine dintr-o activitate comerciala de care va ocupati cu seriozitate. Usurinta cu care comunicati va ajuta sa rezolvati divergentele aparute intre colegii de serviciu. Dupa-amiaza s-ar putea sa aveti o dezamagire pe plan sentimental. capricorn Dimineata reusiti sa rezolvati o problema a unui tanar din familie. Pe plan profesional, treceti printr-o perioada favorabila si aveti ocazia sa va puneti ideile in practica. Nu este exclus sa castigati bine si sa va afirmati in societate, dar n-ar strica sa fiti mai modest.
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator S-ar putea sa plecati intr-o calatorie neprevazuta, in interes familial. Puteti sa comunicati si sa negociati cu persoanele de sex opus. In ciuda tuturor obstacolelor, reusiti sa finalizati o activitate intelectuala careia i-ati dedicat mult timp. Va recomandam sa evitati discutiile in contradictoriu cu o persoana mai in varsta. pesti La serviciu, sefii si colegii va apreciaza ideile excelente. Luati decizii inspirate si reusiti sa duceti la bun sfarsit obligatiile pe care vi le-ati asumat. Dupa-amiaza, mergeti impreuna cu persoana iubita intr-o vizita la prieteni. Nu neglijati odihna!
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro