Vineri, 29 martie 2024 - 8:05:53
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 21 octombrie 2017


BERBEC: TAUR:
berbec S-ar putea sa fiti indispus din cauza unui esec in afaceri sau a unei discutii in contradictoriu cu un prieten. Relatiile cu persoana iubita pot deveni incordate daca refuzati sa mergeti intr-o vizita. Va sfatuim sa fiti mai diplomat in relatiile cu cei apropiati. Incercati sa va relaxati mai mult! taur Ar fi bine sa amanati vizitele planificate pentru azi, fiindca s-ar prea putea sa nu decurga intocmai cum ati dori. Impreuna cu partenerul de viata, puteti sa faceti planuri in ceea ce priveste caminul si viata de familie. Dupa-amiaza s-ar putea sa castigati o suma importanta sau sa vi se propuna o colaborare avantajoasa. Nu va grabiti sa luati o decizie!
GEMENI: RAC:
gemeni Este posibil sa va certati cu persoana iubita din cauza unei neintelegeri. Pentru a detensiona relatia, eastrolog.ro va sfatuieste sa dati dovada de rabdare si calm. In a doua parte a zilei s-ar putea sa participati la o intrunire cu persoane apropiate. Va sfatuim sa nu luati nicio decizie astazi in privinta relatiilor sentimentale, pentru ca s-ar putea sa regretati. rac In prima parte a zilei s-ar putea sa fiti dezamagit de un partener de afaceri care v-a inselat increderea. Nu puneti la suflet! Sunteti plin de energie si aveti mari sanse de reusita in tot ceea ce faceti impreuna cu partenerul de viata. Este posibil sa amanati o calatorie, din cauza unor dificultati financiare trecatoare.
LEU: FECIOARĂ:
leu Este posibil sa aveti o discutie aprinsa cu o persoana cu autoritate din familie, care va reproseaza ca sunteti deseori inflexibil si ca va impuneti punctul de vedere. In relatia cu persoana iubita, eastrolog.ro va sfatuieste sa fiti mai prudent, ca sa evitati o cearta sau o deceptie. Este indicat sa va menajati sanatatea si sa va relaxati mai mult. fecioara S-ar putea ca o intalnire de afaceri sa nu decurga conform asteptarilor si sa fiti dezamagit. Nu va descurajati! Pur si simplu, azi nu este o zi buna pentru afaceri. Aveti sanse sa petreceti momente placute alaturi de persoana iubita. Este posibil faceti planuri in legatura cu o calatorie la rude.
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta Se pare ca aveti multe probleme de rezolvat, asa ca ar fi bine sa va organizati cat mai bine timpul. In prima parte a zilei s-ar putea sa fiti tentat sa cheltuiti o suma importanta. Va sftuim sa fiti prudent, fiindca nu este un moment favorabil investitiilor sau cheltuielilor mari. Aveti ocazia sa faceti cunostinta cu o persoana deosebita, care v-ar putea determina sa va schimbati planurile de viitor. scorpion Nu este momentul sa incepeti noi activitati, pentru ca s-ar putea sa nu gasiti cele mai bune solutii si sa aveti parte de o dezamagire. In prima parte a zilei este posibil sa aveti dificultati de concentrare si sa aveti tendinta de a neglija probleme importante. Va sfatuim sa va planificati timpul cat mai bine si sa nu va ocupati de mai multe lucruri in acelasi timp
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator S-ar putea ca cei din jur sa nu va aprecieze ideile la adevarata lor valoare, dar asta nu va descurajeaza. Astazi ar fi bine sa nu semnati documente oficiale si sa amanati planurile referitoare la un nou proiect profesional sau de afaceri. In schimb, puteti avea mari satisfactii pe plan sentimental si in relatiile cu persoanele mai tinere din familie. capricorn Este posibil sa survina evenimente neprevazute, care va obliga sa va modificati programul stabilit pentru azi.Nu este exclus sa fiti nevoit sa faceti o calatorie in interes profesional si sa amanati o intrunire de familie, spre nemultumirea partenerului de viata. Daca reusiti sa va pastrati calmul, puteti evita o cearta in familie.
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator Este posibil sa va confruntati cu o mica incurcatura financiara din cauza unei sume de bani care vi se cuvine dar care nu v-a fost achitata la timp.Amanarea unei calatorii planificate mai demult ar putea tensiona relatia cu persoana iubita. Va sfatuim sa va pastrati calmul si sa asteptati zile mai bune. pesti La locul de munca sau in afaceri se pare ca sunteti cu capul in nori si s-ar putea sa pierdeti din vedere chestiuni importante. Va recomandam sa nu incepeti proiecte noi, pentru ca aveti tendinta sa faceti greseli de neatentie si riscati sa iesiti in pierdere. Puteti realiza destul de multe azi, cu conditia sa va concentrati asupra problemelor prioritare.
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro