Vineri, 29 martie 2024 - 11:01:24
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 25 martie 2012


Berbec Berbec: Răbdarea şi perseverenţa se cer a fi puse pe primul plan, căci proiectele pe care ţi le-ai făcut nu prea au sorţi de izbândă. Nu ai însă nici un motiv să te impacientezi, căci ai timp suficient la dispoziţie. Energia fizică nu este la nivelul obişnuit, aşa că n-ai fi rău să îţi păstrezi mai mult timp pentru odihnă. Acordă ceva mai multă atenţie sănătăţii.
Taur Taur: Situaţia financiară nu îţi va ridica probleme, aşa că poţi face liniştit cumpărăturile pe care le ai în plan. În cazul în care doreşti să iei o decizie privitoare la căminul tău, va fi bine ca mai întâi să te consulţi şi cu ceilalţi membrii ai familiei. Nu încerca să insişti să-ţi impui punctele de vedere, deoarece există riscul de a genera discuţii obositoare, fără nici un rezultat.
Gemeni Gemeni: Ai de pus în ordine tot felul de hârtii, ceea ce te va plictisi peste măsură. Energia de care dai dovadă în tot ce faci va determina o creştere de popularitate în rândul prietenilor. O cunoştinţă îţi va face un anunţ. Evită discuţiile în contradictoriu sau activităţile în care ai nevoie de colaborare. De fapt ar fi de dorit să nu dai curs pornirilor impulsive, căci ai putea face greşeli.
Rac Rac: Eşti încordat într-o oarecare măsură, dar după ce vei pune la punct planurile de viitor, te vei simţi mult mai bine. Cineva din familie îţi va solicita un sfat într-o problemă importantă. Dacă ai de gând să participi la jocuri de noroc, sunt şanse mici să câştigi. Timpul liber ar putea fi alocat chestiunilor domestice, la care ai rămas în urmă în ultimul timp.
Leu Leu: Vei avea o discuţie cu o rudă apropiată în urma căreia vor apărea câteva semne de întrebare. Ai nevoie de puţin timp pentru a-ţi pune gândurile în ordine. O ieşire la un spectacol ar fi binevenită. În general activităţile sociale îţi vor face bine, căci îţi vor permite să depăşeşti mai uşor agitaţia cotidiană, ce pare a nu se mai termina.
Fecioară Fecioară: Ai de făcut o mulţime de drumuri, care par a nu se mai termina. Dacă îţi rămâne timp, ai putea încerca să îţi rezolvi corespondenţa. Înţelegerile scrise sau verbale au toate şansele să se realizeze în cel mai scurt timp. Starea ta generală nu va fi nemaipomenită în primele ore ale dimineţii, aşa că, dacă ai ceva important de făcut, încearcă după prânz.
Balanţă Balanţă: Vei avea o zi plină, în care nu vei avea timp să te plictiseşti. Energia te susţine în tot ce faci, dar şi prietenii vor fi de partea ta măcar cu vorba dacă nu cu fapta. Relaţiile cu străinătatea îţi vor aduce satisfacţiile scontate indiferent că este vorba de comunicarea cu prietenii de pe alte meleaguri sau de călătorii.
Scorpion Scorpion: Problemele de cuplu sau neînţelegerile de orice fel pot fi cu uşurinţă rezolvate. Soluţiile pe care le găseşti acum dau satisfacţii multiple tuturor celor implicaţi. Energia fizică te susţine în tot ce vei întreprinde, dar dacă doreşti ca succesul să fie deplin încearcă să fii mai conciliant. Farmecul personal îţi va da ocazia să faci o excelentă impresie unei persoane de sex opus.
Săgetător Săgetător: Dorinţa ta de o mai mare independenţă îi ia pe nepregătite pe cei din jur şi poate provoca discuţii obositoare. Dacă doreşti să îţi impui punctul de vedere, încercă să fii mai diplomat şi să o iei mai pe ocolite. Eventual, lasă loc pentru a continua discuţia şi mâine. Cineva din anturajul apropiat îţi va cere o mână de ajutor pentru a rezolva o chestiune gospodărească.
Capricorn Capricorn: Te tentează să ieşi la cumpărături pentru aţi satisface unele mofturi. N-ar fi exclus nici ca persoanele mai tinere din familie să aibă nevoie de o sumă de bani care nu îţi este tocmai la îndemână. Implicarea în activităţi sociale îţi va permite să îţi pui în valoare calităţile, dar şi să-ţi găseşti adepţi pentru proiectele tale mai vechi. Relaţia cu fraţii revine în actualitate.
Vărsător Vărsător: Este momentul să faci schimbările pe care le doreşti în apartament, căci cei din familie te vor susţine în această direcţie. Unul dintre părinţi va avea o realizare, ceea ce te va bucura nespus. Nivelul cheltuielilor va creşte simţitor şi acest lucru îţi creează o stare de nesiguranţă. Totuşi, nu este cazul să-ţi faci probleme, situaţia ta financiară este relativ stabilă.
Peşti Peşti: Vei fi pus în situaţia de a arbitra o scurtă dispută între prieteni, ceea ce te va aduce, din nou, în centrul atenţiei. Este posibil să ai ocazia să faci o cunştinţă care ţi-ar putea fi de un real folos în viitorul apropiat. Cel puţin deocamdată nu este cazul să te implici în activităţi dificile, deoarece este puţin probabil să le poţi face faţă.
Sursa: www.zodii.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro