Joi, 28 martie 2024 - 11:19:49
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2013


BERBEC: TAUR:
berbec Se pare ca va lasati prea mult calauzit de sentimente si riscati sa deveniti melancolic. Nu este exclus sa aveti dificultati de comunicare. Datorita nervozitatii, riscati sa provocati neintelegeri. taur Persoana iubita va reproseaza lipsa de afectivitate si faptul ca acordati prea multa importanta afacerilor. Va sfatuim sa fiti mai atent cu familia. Nu neglijati odihna, pentru ca riscati sa aveti probleme cu sanatatea!
GEMENI: RAC:
gemeni Nu este o zi buna pentru afaceri. Este posibil sa fiti confuz si lipsit de realism, motiv pentru care riscati sa luati decizii eronate. Nici calatoriile nu sunt recomandabile azi. Relatiile sentimentale pot fi bune numai daca acordati mai multa atentie partenerului de viata. rac Nu prea va simtiti in forma, ceea ce explica starea de nervozitate in care va aflati. Va recomandam sa nu va asumati nici un risc, pentru ca sansele de reusita sunt minime. Temperati-va impulsivitatea si fiti prudent!
LEU: FECIOARĂ:
leu Dimineata s-ar putea sa fiti acuzat de colegi ca nu sunteti consecvent. Va sfatuim sa fiti prudent, pentru ca astazi aveti tendinta sa fiti impulsiv. Dupa-amiaza primiti o importanta suma de bani. Este posibil sa aveti discutii cu partenerul de viata, referitoare la destinatia banilor. Nu neglijati investitiile pentru casa! fecioara Dimineata aflati ca o cunostinta s-a imbolnavit grav. Va implicati si, astfel, faceti mai multe drumuri scurte. In a doua parte a zilei, sfaturile unui prieten cu experienta va ajuta sa va clarificati sentimentele contradictorii.
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta Sosirea unor musafiri din alta localitate va obliga sa va schimbati planurile pentru azi. Daca va roaga sa ii ajutati cu ceva, va sfatuim sa nu ii refuzati. Spre seara, un prieten de familie va da o veste neplacuta. Va sfatuim sa va pastrati cumpatul. scorpion Sunteti hotarat sa rezolvati o problema financiara care va sacaie de mai multa vreme. Daca vi se propune sa va asociati intr-o afacere, va sfatuim sa nu ezitati. Cu putin efort si riscuri minime, puteti sa redresati bugetul familiei destul de repede. Tineti cont si de parerea partenerului de viata!
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator S-ar putea ca o problema sentimentala mai veche sa revina in actualitate si sa va certati cu partenerul de viata. Nu cedati primului impuls! Ar fi bine sa va odihniti mai mult si sa va menajati sanatatea. capricorn Sunteti plin de energie si aveti idei originale. Va recomandam sa fiti prudent. Riscati sa depasiti anumite limite si sa provocati discutii in contradictoriu. Dupa-amiaza sa-ar putea ca o problema sentimentala mai veche sa revina in actualitate.
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator Se pare ca nu reusiti sa indepliniti toate sarcinile de serviciu si nu este exclus sa aveti probleme cu sefii. Va sfatuim sa nu incheiati tranzactii financiare. Ar fi bine sa acordati mai multa importanta comunicarii cu partenerul de viata. Acceptati sfaturile celor cu experienta! pesti Nu este momentul sa va ocupati de probleme delicate, pentru ca este posibil sa nu va puteti concentra suficient. La serviciu, sunteti nervos si, cu toata straduinta de a fi convingator, s-ar putea sa va loviti de neincrederea colegilor. In schimb, va bucurati de armonie si buna intelegere in viata personala.
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro