Joi, 28 martie 2024 - 4:51:35
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 3 februarie 2018


BERBEC: TAUR:
berbec La locul de munca sau in afaceri, increderea in fortele proprii si spiritul de initiativa va ajuta sa faceti pasi mari catre finalizarea unui proiect important. In a doua parte a zilei este posibil sa va ocupati de o problema a partenerului de viata. Se pare ca aveti nevoie sa va relaxati si sa va odihniti mai mult. taur In prima parte a zilei este posibil ca o ruda mai in varsta sa va ajute sa rezolvati o incurcatura financiara si sa va regasiti optimismul. Dupa-amiaza s-ar putea sa fiti nevoit sa va schimbati planurile in legatura cu o calatorie in interes personal. Partenerul de viata este dispus sa va ajute sa demarati un proiect nou
GEMENI: RAC:
gemeni Aveti tendinta de a va sustine cu insistenta o idee originala, nonconformista, cu riscul sa tensionati relatiile cu cei din jur. Va recomandam sa nu incercati sa va impuneti punctul de vedere si sa tineti cont si de opiniile celorlalti. In a doua parte a zilei s-ar putea sa aflati ca in scurt timp va trebui sa plecati intr-o calatorie neplanificata in interes profesional sau de afaceri. Schimbarea de program v-ar putea indispune, dar sunt sanse sa se dovedeasca benefica. rac Aveti ocazia sa puneti bazele unui proiect original, ingenios, care va poate ajuta sa va faceti remarcat in plan profesional si in societate. Va recomandam sa perseverati, sa aveti rabdare si sa acceptati ajutorul celor din jur. Ar fi bine sa fiti mai comunicativ si mai flexibil.
LEU: FECIOARĂ:
leu Aveti idei originale, care se pot materializa in scurt timp in castiguri financiare. O femeie mai in varsta v-ar putea propune o colaborare avantajoasa sau un nou loc de munca. Inainte de a lua o decizie, va recomandam sa va consultati cu partenerul de viata. Astazi este indicat sa evitati orice fel de speculatii, pentru ca exista riscul sa va alegeti cu pagube fecioara Se intrevede o zi buna pentru negocieri, pentru semnarea contractelor si pentru luarea unor decizii in legatura cu investitiile financiare. Sunteti convigator, iar relatiile cu cei din jur au toate sansele sa decurga fara probleme. Puteti sa faceti planuri de viitor in privinta relatiilor sentimentale. Eastrolog.ro va sfatuieste sa ascultati si opiniile celor din jur.
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta Azi puteti obtine mici castiguri financiare mai usor decat de obicei, dar este indicat sa evitati speculatiile. Este recomandat sa nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp si sa tineti cont de sfaturile celor apropiati. Ar fi bine sa nu neglijati odihna. scorpion Este de asteptat sa fiti in forma intelectuala foarte buna si sa reusiti sa ii transmiteti partenerului de viata entuziasmul dumneavoastra. Aveti posibilitatea sa faceti impreuna planuri ambitioase, pe termen lung. Pentru a profta la maximum de energia si inspiratia de care beneficiati azi, va recomandam sa va concentrati asupra chestiunilor importante si sa amanati rezolvarea detaliilor pentru zilele urmatoare. In a doua parte a zilei este posibil sa participati la o intrunire cu persoane apropiate, unde sunt sanse sa va simtiti foarte bine.
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator Se pare ca sunteti intr-o forma intelectuala excelenta si reusiti sa studiati sau sa invatati cu usurinta. Puteti avea satisfactii intelectuale deosebite, dar exista riscul ca partenerul de viata si prietenii sa aiba impresia ca va izolati si sa va reproseze acest lucru. Va sfatuim sa nu va neglijati familia si prietenii, pentru ca exista riscul sa va treziti in situatii delicate si sa aveti surprize neplacute capricorn In prima parte a zilei este de asteptat sa fiti plin de energie si sa reusiti sa ii mobilizati si pe cei din jur. Contextul astral al zilei aduce Capricornilor mari sanse de reusita in plan profesional si in afaceri. Va sfatuim sa profitati de acest context favorabil si sa va folositi creativitatea pentru a va ocupa de proiecte ambitioase, pe termen lung.
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator La locul de munca si in afaceri aveti posibilitatea sa puneti in aplicare idei originale. Colegii sau partenerii de afaceri va apreciaza ingeniozitatea, dar unii dintre ei ar putea deveni invidiosi. In a doua parte a zilei este posibil ca o persoana mai in varsta sa incerce sa va implice intr-o cearta. Eastrolog.ro va sfatuieste sa fiti diplomat si sa evitati situatiile cu potential conflictual. pesti Se pare ca sunteti intr-o forma intelectuala foarte buna si puteti avea realizari importante in relatiile cu colegii de munca si cu partenerii de afaceri. Este o zi buna pentru intalniri cu prietenii sau pentru a petrece mai mult timp in familie. Va recomandam sa fiti intelegator si sa tineti cont de opiniile celor din jur. In a doua parte a zilei este posibil sa incasati o suma care vi se cuvine dintr-o activitate profesionala.
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro