Vineri, 29 martie 2024 - 12:12:24
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 30 mai 2012


Berbec Berbec: Apar cateva complicatii astazi in plan afectiv. Nu incerca sa-ti impui ideile cu orice pret. Fii mai intelegator cu persoanele dragi. In societate stralucesti, esti sarmant si seducator. Reusesti sa obtii sprijinul de care ai nevoie din partea anumitor persoane.

Taur Taur: Evita, in masura posibilului, sa tii partea cuiva in niste certuri familiale, mai ales daca acestea implica fratii sau surorile. Nativii care vor sa obtina ceva pe care juridica au totusi sanse sa cada la o intelegere. De undeva vine un sprijin financiar.

Gemeni Gemeni: Fa sport in aer liber in masura posibilului. Vei avea o conditie fizica buna si un ten de invidiat. Te apasa responsabilitatile familiale, insa nu este vorba despre ceva grav. Consolideaza relatii cu familia, astfel vei beneficia de sprijinul moral al celor dragi.

Rac Rac: Ai destul de multe lucruri de facut. Daca nu vrei sa fii depasit de situatie, va trebui sa-ti organizezi foarte bine timpul. Se poate sa ai un oarecare sentiment de insatisfactie, care sa te faca sa-ti pui intrebari. Acasa trebuie sa fii mai calm si sa eviti agitatia.


Leu Leu: Esti mai fermecator ca niciodata si faci curceriri dupa cuceriri. Ai totusi tendinta sa ceri prea mult de la persoanele pe care le iubesti, ceea ce va duce la indepartarea celor mai binevoitori parteneri. Iti vei da seama repede de aceasta situatie.

Fecioară Fecioară: Te simti mai relaxat si mai in siguranta decat in ultima vreme. Oboseala se face mai putin simtita. Incearca sa faci putin sport in fiecare zi. Unii nativi traiesc sentimente condradictorii care pot duce la extreme, daca nu ai grija.

Balanţă Balanţă: Pentru tine iubirea inseamna tensiune si pasiune totodata. Cei care sunt in cuplu joaca un rol de amanti inseparabili, dar totodata aflati in conflict. Cuplurile care au copii trebuie sa fie prevazatoare, din acest punct de vedere. Nativele sunt originale si chiar extravagante in vestimentatie, in aceasta perioada.

Scorpion Scorpion: Devii mai expansiv si mai deschis ca de obicei. Nu trebuie insa sa mergi intr-o extrema, mai ales daca esti tentat sa-ti dezvalui oricui secretele. Iti dedici marea majoritate a timpului activitatilor personale. Poti conta pe sprijinul unei persoane influente si pe sustinerea cuiva apropiat.

Săgetător Săgetător: Ai pofta sa introduci putina fantezie si originalitate in relatiile amoroase. Acest lucru insa nu va fi neaparat si pe gustul partenerului, daca nu pregatesti inainte terenul. Numai de tine depinde sa duci la bun sfarsit niste proiecte la care tii. Ai rezolvat deja mare parte din sarcini, astfel incat tot ce ai de facut este sa profiti de sansele care ti se ofera.

Capricorn Capricorn: Apar sanse favorabile in domenii diferite, daca esti gata sa iesi din programul tau obisnuit. Ia initiativa, intalneste-te cu lumea si profita de oportunitati. Intalnirile la care participi sunt nu doar placute, ci si utile.

Vărsător Vărsător: Acorzi o mare importanta vietii sociale si mondene. Personalitatea ta si energia faciliteaza relatiile cu cei din jur. Ziua aduce cu sine contracte, comunicare, demersuri intelectuale, activitati legate de comert si transport. Iti schimbi radical parerea despre ideea de cuplu si ai tot interesul sa te implici in evenimentele din viata ta afectiva.

Peşti Peşti: Canalizeaza-ti energia in scopuri pozitive, in loc s-o risipesti in dispute familiale. Ai posibilitatea sa creezi o atmosfera mai placuta acasa. Daca lucrezi la un proiect personal, acum este momentul sa te pui in valoare si sa te lasi secondat de persoane influente, care sa te ajute sa duci la bun sfarsit ceea ce ai inceput.

Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro