Vineri, 29 martie 2024 - 1:07:46
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 30 mai 2016


BERBEC: TAUR:
berbec Doriti sa va afirmati si faceti eforturi mari la serviciu. Va sfatuim sa nu exagerati, pentru ca nu sunteti intr-o forma grozava. Nu este cazul sa va asumati riscuri. Sansele de succes sunt minime. Nu va pierdeti rabdarea! taur S-ar putea sa aveti o discutie aprinsa cu partenerul de viata, din cauza neintelegerilor pentru programul de maine. Va recomandam sa nu calatoriti, pentru ca riscati sa faceti un accident.
GEMENI: RAC:
gemeni Aveti o mare putere de concentrare, ceea ce va ajuta mult la serviciu. Dupa-amiaza reusiti cu greu sa aplanati o discutie in contradictoriu care ameninta sa degenereze in cearta. Va recomandam sa fiti mai atent cu o persoana in varsta. rac Daca trebuie sa calatoriti, va sfatuim sa fiti prudent, pentru ca sunteti predispus la accidente. Relatiile cu anturajul sunt foarte bune, dar ar fi bine sa acordati mai multa atentie persoanelor in varsta din familie. Nu este o zi buna pentru intalniri de afaceri, din cauza dificultatilor de comunicare.
LEU: FECIOARĂ:
leu Dimineata s-ar putea sa fiti confuz. Va recomandam sa evitati discutiile in contradictoriu cu partenerul de viata. Dupa-amiaza situatia se imbunatateste simtitor, de la sine. Spre seara, va simtiti bine intr-o vizita. Nu neglijati odihna! fecioara Aveti o groaza de probleme si sunteti tentat sa va ocupati de mai multe in acelasi timp. Daca va pripiti, riscati sa faceti greseli costisitoare. Va sfatuim sa fiti mai atent la serviciu. Evitati speculatiile!
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta Tensiunile din familie, cauzate de dificultati financiare, duc astazi la discutii aprinse cu o ruda mai in varsta. Va recomandam sa nu va ambalati. Din cauza stresului, sunteti predispus la probleme de sanatate sau chiar la accidente. Ar fi bine sa evitati calatoriile. Odihniti-va mai mult! scorpion Nu aveti nici rabdare si nici energie pentru a duce la bun sfarsit ce ati inceput. Nu este momentul sa va asumati noi responsabilitati. Dupa-amiaza sunteti predispus la stari depresive. Pastrati-va calmul si tineti cont de sfaturile unui prieten apropiat!
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator Aveti succes pe plan profesional, dar sunteti nevoit sa ramaneti la serviciu peste orele de program. Nu are rost va certati cu un coleg mai in varsta doar pentru ca nu este de acord cu dumneavoastra. Va recomandam sa nu cereti nimanui sa faca ceea ce dumneavoastra nu ati accepta. Fiti mai atent la problemele partenerului de viata! capricorn Dimineata aveti de facut mai multe drumuri scurte si sunteti nevoit sa faceti cumparaturi urgente. Pentru a termina la timp, ar fi bine sa cereti ajutorul unui prieten. Daca circulati cu masina, va recomandam sa nu va grabiti. Exista riscul sa fiti implicat intr-un accident.
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator Este posibil sa va enervati si sa nu mai aveti rabdare sa terminati o lucrare pe care ati amanat-o de mai multe ori. Va recomandam sa nu va pripiti, pentru ca riscati sa stricati si ce ati facut pana acum. Evitati discutiile aprinse cu partenerul de viata! Nu este o zi buna pentru calatorii. Sunteti predispus la accidente. pesti Dimineata, un prieten va roaga sa il ajutati intr-o chestiune urgenta. Va sfatuim sa faceti tot posibilul sa nu-l refuzati, chiar daca sunteti foarte ocupat. Spre seara, este posibil sa va certati cu partenerul de viata pentru ca ati cheltuit prea mult. Pastrati-va calmul!
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro