Vineri, 26 aprilie 2024 - 11:20:49
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 4 martie 2018


BERBEC: TAUR:
berbec Se pare ca v-ati propus sa finalizati o lucrare importanta, care v-ar putea aduce venituri suplimentare. In urma unei vesti de la o ruda din departare, este posibil sa fiti nevoit sa va schimbati programul si sa plecati intr-o calatorie in interesul familiei. Ar putea fi vorba despre starea de sanatate a unei rude varstnice. taur Se pare ca astazi nu prea aveti spor, oricat v-ati stradui, din cauza ca nu stati foarte bine cu simtul practic. Eastrolog.ro va sfatuieste sa nu fortati lucrurile si sa va ocupati de activitati de rutina. Daca v-ati planificat pentru astazi o deplasare in interes profesional sau de afaceri, ar fi mai bine sa o amanati.
GEMENI: RAC:
gemeni Un eveniment neasteptat care are loc in cursul diminetii v-ar putea da tot programul peste cap. Cu prilejul unui drum in interes personal, aveti ocazia sa faceti cunostinta cu o persoana care va va fi de mare ajutor pentru reusita unei afaceri. Eastrolog.ro va recomanda sa evitati speculatiile de orice fel si sa nu va grabiti in luarea deciziilor. rac Este posibil sa nu va simtiti in forma, asa ca eastrolog.ro va recomanda sa fiti precaut si sa nu va asumati niciun risc. Din cauza starii de confuzie pe care o resimtiti, capacitatile fizice si intelectuale pot fi diminuate astazi. La locul de munca sau in afaceri, o persoana mai in varsta sau un superior ierarhic ar putea incerca sa-si impuna punctul de vedere intr-o chestiune importanta. Cu rabdare si calm, puteti evita o confruntare.Puteti petrece seara in compania celor dragi, dar ar fi bine sa evitati discutarea unor subiecte controversate, care ar putea conduce la tensionarea atmosferei
LEU: FECIOARĂ:
leu In prima parte a zilei aveti tendinta de a fi cam confuz si nehotarat in relatiile cu cei din jur, atat in plan profesional cat si in viata personala. Ar fi bine sa evitati discutiile si initiativele importante.Daca vi se propune o colaborare sau o asociere, va sfatuim sa nu va grabiti sa luati o decizie. De asemenea, ar fi bine sa tineti cont de sfaturile unei persoane cu experienta. fecioara Se pare ca sunteti indispus din cauza problemelor financiare cu care va confruntati de ceva timp. Nu este momentul sa luati decizii importante. Astazi nu este indicat sa plecati in calatorii sau sa participati la intruniri. Eastrolog.ro va sfatuieste sa va pastrati calmul si sa evitati discutiile in contradictoriu cu o persoana mai in varsta din familie.
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta In prima parte a zilei aveti tendinta de a fi hipersensibil si confuz, ceea ce va poate impiedica sa luati decizii corecte. Eastrolog.ro va recomanda sa amanati deciziile importante in afaceri si activitatile care necesita putere de concentrare. Este indicat sa va limitati la activitati de rutina si sa acordati mai mult timp odihnei si relaxarii. scorpion In prima parte a zilei s-ar putea sa fiti indispus din cauza ca nu reusiti sa rezolvati tot ce v-ati propus. Nu este cazul sa insistati, fiindca riscati sa faceti greseli greu de reparat. Pe fondul oboselii acumulate, capacitatea de concentrare ar putea fi redusa. Va recomandam sa va relaxati mai mult si sa amanati rezolvarea problemelor dificile
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator S-ar putea ca relatiile cu cei din jur sa fie putin tensionate in prima parte a zilei, din cauza ca nu reusiti sa ii intelegeti corect. Astazi nu este indicat sa luati decizii importante in activitatea profesionala si in afaceri, fiindca puteti pierde mult. Daca trebuie sa luati decizii care nu suporta amanare, ar fi bine sa tineti cont de sfaturile unei persoane cu experienta. capricorn La locul de munca sau in afaceri, nu este momentul sa incepeti un nou proiect sau o noua activitate, fiindca astazi simtul practic ar putea fi diminuat. De asemenea, va sfatuim sa nu luati decizii importante in domeniul profesional. Daca aveti o controversa cu partenerul de viata in ceea ce priveste banii sau investitiile pentru locuinta, eastrolog.ro va recomanda sa nu insistati, fiindca s-ar putea sa nu aveti dreptate.
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator In prima parte a zilei s-ar putea sa intampinati dificultati in comunicarea cu cei din jur. Este momentul sa va adunati gandurile si sa incercati sa lamuriti neintelegerile. Se pare ca intentionati sa cumparati un obiect casnic de valoare. Ar fi bine sa faceti cumparaturile impreuna cu membrii familiei. Daca va propuneti sa le faceti o surpriza, s-ar putea sa dati gres pesti Nu este o zi buna pentru intalniri cu prietenii si nici pentru calatorii in interes de afaceri. Starea de hipersensibilitate pe care o resimtiti va ingreuneaza comunicarea cu persoanele din anturaj. Nici tranzactiile comerciale nu sunt recomandabile astazi, fiindca este foarte probabil sa iesiti in pierdere. In plan sentimental, insa, parcurgeti o perioada favorabila.
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro