Marţi, 16 aprilie 2024 - 8:19:45
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Pregătirile pentru Miss Sinaia - în linie dreaptă


22 ianuarie 2013

Primul concurs de frumuseţe al anului 2013, Miss Sinaia, va avea loc pe 9 februarie la Hotel Cota 1400.
 
Competiţia este organizată de Fundaţia Miss Queen, în colaborare cu Sorin Popescu, specialist în evenimente fundraising, cu o bogată experienţă internaţională în organizarea de evenimente culturale şi sportive. Din echipa de organizatori face parte şi Clara Popescu specializată în organizarea de evenimente de caritate specialist şi în colectarea de fonduri, dar şi în implementarea unor proiecte privind promovarea identităţii şi diversităţii culturale, a valorilor democratice şi a drepturilor omului.
 
Punctul forte al evenimentului Miss Sinaia îl va constitui prezentarea de modă a casei „Nausica Mode”.
 
Aspirantele la titlul Miss Sinaia se vor întrece în cinci probe: prezentarea proprie, defilare pret-a-porter, defilare costum de baie, defilare rochie de seară şi o probă de cunoştinţe generale despre staţiunea Sinaia.
 
Până în prezent au fost selecţionate 11 finaliste, dar înscrierea participantelor continuă până pe 25 ianuarie. Condiţiile pentru participare sunt următoarele: vârsta să fie între 14 şi 27 de ani, iar înălţimea minimă este 1,65m. Precizăm că participantele care nu au împlinit 18 ani trebuie să fie însoţite de părinţi şi să aibă acordul scris al acestora.
 
Prin concursurile organizate, Fundaţia Miss Queen îşi propune să încurajeze tânăra generaţie şi să ajute la redescoperirea României, ca obiectiv turistic. Marele premiu al concursului Miss Sinaia este un scuter, care va fi expus în sală în timpul evenimentului, iar la final câştigătoarea va primi cheile acestuia.
 
Câştigătoarele vor primi eşarfe, coroniţe, diplome, dar şi cadouri din partea celorlalţi sponsori ai concursului.

Premiul cel mare al acestei ediţii Miss Sinaia 2013 este un scuter. Acesta va fi expus în timpul concursului în sala evenimentului, iar la premiere, câştigătoarea titlului Miss Sinaia 2013 va primi cheia scuterului.

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:




























































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 15 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro