Joi, 25 aprilie 2024 - 2:01:49
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Oana Gârbea este Regina Prahovei


22 iunie 2013

Titlul de Regina Prahovei al concursului de frumuseţe desfăşurat vineri seară la Clubul Laguna din Ploieşti a fost cucerit de Oana Cristina Gârbea. Oana  a câştigat şi premiul de popularitate oferit de Stiri Actuale, premiu constând într-o cină romantică la Boccaccio Ristorante din Ploieşti.

 

Ploieşteanca  Andra Stoican este Miss Prahova, iar pe locurile doi şi trei s-au clasat Elena Alexandra Matei şi Denice Mihaela Ilioiu.

 

Titlul Miss Sinaia, acordat, tot în cadrul aceleiaşi competiţii, a fost câştigat de Andreea Onica.

 

Concursul a fost plin de emoţii pentru toate cele 12 concurente care au participat la trei probe: ţinută de zi, costum de baie şi rochie de seară. Momentul special l-a constituit defilarea în rochii de seară, ţinutele superbe ale fetelor fiind create de casa de modă Nausica Mode.

 

Trebuie să remarcăm echipa de tineri hairstilişti de Salon Estetiq by Robert Bucur din Braşov de la conduşi de Ştefan Drăghici.  Tinerii au muncit ore în şir pentru ca aspirantele la titlul de miss să arate impecabil pe parcursul celor trei probe.

 

Din juriu au făcut parte viceprimarul Ploieştiului Raul Petrescu, proaspăt întors din luna de miere, compozitorul Alin Radu, creatorul celebrelor piese Dalinda şi Maria, Maria, Clara Popescu, organizator internaţional de evenimente, Alexandru Moldoveanu, directorul Hotelului Cota 1400 din Sinaia, medicul Kitty Cristina, iar preşedintele juriului a fost Sorin Popescu, directorul Fundaţiei Miss Queen of Europe.

Un moment special l-a constituit premierea micuţei Cătălina care a obţinut titlul Miss Regina Prahovei junior, în urma unul vot desfăşurat pe siteul Fundaţiei Miss Queen Europe. 

 

FOTO: John Cristea

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:




























































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro