Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 7:19:15
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Acţiune pe Autostrada Soarelui cu o maşină de poliţie cu radar neinscripţionată, pentru prinderea şoferilor care conduc cu viteză


20 august 2016

Poliţiştii merg pe Autostrada Soarelui cu o maşină cu aparat radar neinscripţionată, pentru a-i prinde pe şoferii care circulă cu viteză, într-o singură zi fiind reţinute 12 permise de conducere pentru depăşirea vitezei cu mai mult de 50 de kilometri pe oră. 

Poliţia Română spune că a apelat la acest mijloc de acţiune pentru siguranţa traficului rutier şi salvarea de vieţi, precizând că se adaptează permanent "la situaţia din teren”.

Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale care au mers cu maşina cu radar neinscripţionată pe Autostrada Soarelui au depistat, în 18 august, 20 de şoferi care au încălcat regulile de circulaţie şi au reţinut 12 permise de conducere, pentru depăşirea vitezei legale cu mai mult de 50 de kilometri pe oră.

Acţiunile cu autospeciala neinscripţionată continuă atât în acest weekend, cât şi în perioada următoare, pentru siguranţa celor care merg pe Autostrada Soarelui, a precizat Poliţia Română.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro