Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 1:14:09
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Avion în flăcări pe aeroportul din Moscova/ Patru persoane au murit


30 decembrie 2012

Un avion rus de pasageri a ieşit de pe pistă după ce a efectuat o aterizare de urgenţă, sâmbătă, pe aeroportul Moscova-Vnukovo, şi a luat foc lângă o autostradă. Patru persoane au murit.

Din cele opt persoane aflate la bordul avionului, patru au murit, potrivit RIA Novosti. Autorităţile au confirmat că alte patru persoane au fost rănite şi se află în stare gravă. În avion nu se aflau pasageri, ci doar membri ai echipajului. Două persoane au fost găsite moarte, în timp ce alte trei au fost duse la spital în stare critică. O persoană a murit în drum spre spital.

 

Căpitanul, co-pilotul, un inginer de zbor şi un însoţitor de zbor sunt persoanele care au murit. "Toţi răniţii sunt în stare gravă, prezentând răni la nivelul capului", a declarat un purtător de cuvânt al Ministerului rus al Sănătăţii pentru agenţia Interfax.

Presa rusă spune că maşinile de pompieri de pe aeorportul Vnukovo se aflau în reparaţii, aşa că echipajele de urgenţă au apărut la locul accidentului după 50 de minute de la pornirea focului.

Avionul de tip Tupolev 204 venea de la Pardubice, din Republica Cehă.

Autorittatea pentru Securitate Aeriană Rossaviatsia a anunţat că trimis vineri o scrisoare constructorului de aeronave Tupolev cu privire la posibile probleme la sistemul de frânare al avionului de tip Tu-204, potrivit agenţiei RIA Novosti.

Proprietarul companiei aeriene Red Wings, miliardarul rus Aleksndr Lebedev, a anunţat într-un mesaj postat pe contul său de Twitter că avionul este un Tupolev nou, care a ieşit pe porţile fabricii în 2008.

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro