Joi, 28 martie 2024 - 9:50:06
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


S-au publicat normele de aplicare pentru Start-up Nation


8 mai 2017

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat a făcut vineri publice normele schemei de ajutor de minimis ale programului Start-Up Nation, modificate după aprobarea unor amendamente la legea care reglementează programul (OUG nr. 10/2017).

”Am publicat schema de ajutor de stat, lista codurilor CAEN eligibile, cât şi planul de afaceri. Acesta era cel mai aşteptat moment de către cei care doresc să se înscrie în program”, a spus Ilan Laufer, secretar de stat Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat.

Începând de vineri, cei care doresc să beneficieze de finanţarea oferită de programul Start-up Nation România au la dispoziţie toate datele necesare pentru a-şi înfiinţa firma.

”Este cel mai aşteptat moment, acum toată lumea îşi poate crea firma. Noile norme ale programului aduc o mai mare felxibiliate participanţilor. Lista codurilor CAEN eligibile s-a mărit, iar cheltuielile eligibile s-au extins. De asemenea, un alt lucru care îi favorizează pe participanţi este modificarea numărului de angajaţi permanenţi, înainte era vorba de două locuri pentru trei ani de zile, iar acum este vorba de crearea unui loc de muncă pentru o perioadă de doi ani de zile”, mai precizează Ilan Laufer.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro