Miercuri, 17 aprilie 2024 - 2:23:19
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 14 august 2017


BERBEC: TAUR:
berbec Ar fi bine sa nu va faceti un program foarte strict pentru azi, fiindca se intrevad evenimente neasteptate care va obliga sa va schimbati programul de mai multe ori. Este posibil sa faceti cateva drumuri scurte in interes profesional sau de afaceri si sa ajungeti acasa tarziu, spre nemultumirea partenerului de viata. Numai cu mult calm puteti evita o cearta taur In prima parte a zilei este posibil sa fiti irascibil si exista riscul sa tensionati relatiile cu prietenii si cu membrii familiei. Colegii de munca sau partenerii de afaceri ar putea sa va critice o idee pe care o considerati foarte buna. Incercati sa le-o explicati intr-un mod simplu si clar, care sa ii puna in lumina elementele importante!Eastrolog.ro va recomanda sa evitati discutiile in contradictoriu cu persoana iubita si cu un membru mai in varsta al familiei.
GEMENI: RAC:
gemeni In prima parte a zilei s-ar putea ca un superior sau un partener de afaceri sa va reproseze intarzierea unei lucrari care este in sarcina dumneavoastra. Chiar daca intarzierea are cauze obiective, ceea ce conteaza sunt datele si argumentele concrete, nu vehementa cu care va sustineti cauza. Pentru a rezolva totul mai repede si mai usor, ar fi bine sa apelati la ajutorul unui coleg cu experienta. rac Se pare ca dedicati mult timp unei afaceri sau lucrari deosebit de importante si aveti tendinta sa neglijati relatia cu partenerul de viata. Ca sa nu va alegeti cu reprosuri, ar fi bine sa ii explicati situatia cu multa rabdare. Relatiile cu prietenii nu par sa aiba de suferit, chiar daca ati fost nevoit sa ii neglijati si pe ei. Va sfatuim sa tineti cont de faptul ca aveti nevoie de relaxare, mai ales avand in vedere ca parcurgeti o perioada intensa in plan profesional
LEU: FECIOARĂ:
leu Este posibil sa va preocupe de mai mult zile o problema financiara care va impiedica sa incepeti un proiect important. Unul dintre prietenii mai in varsta are experienta in domeniu si v-ar putea da un sfat foarte util.Sub influenta contextului astral al zilei, relatia cu partenerul de viata ar putea fi tensionata din cauza unei simple neintelegeri. Puteti restabili armonia destul de usor, cu conditia sa discutati cu calm si rabdare. fecioara Se pare ca astazi nu prea sunteti in apele dumneavoastra si riscati sa deveniti irascibil destul de usor.Persoana iubita v-ar putea da o veste mai putin placuta. Sfatul astrologului este sa nu reactionati imediat, fiindca azi orice discutie poate sa degenereze repede in cearta. La locul de munca si in afaceri nu se intrevad probleme deosebite.
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta Capacitatea de comunicare ar putea fi diminuata astazi. Prin urmare, eastrolog.ro va recomanda sa amanati intalnirile importante. De asemenea, ar fi bine sa reprogramati activitatile delicate, care necesita atentie si concentrare. Acordati mai mult timp familiei si caminului scorpion Relatia cu patenerul de viata ar putea fi tensionata din cauza ca o calatorie in interes profesional sau de afaceri va obliga sa va schimbati planurile pe care vi le-ati facut pentru viata de familie.Va sfatuim sa discutati totul cu maximum de calm si intelegere, pentru ca azi riscul de a se ajunge la cearta este mai mare decat de obicei.Seara este posibil sa va viziteze persoane apropiate, in compania carora va puteti destinde.
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator La locul de munca sau in afaceri este posibil sa aveti un randament scazut din cauza dificultatilor de concentrare. In schimb, aveti sanse sa lamuriti o neintelegere intre colegi. Contextul astral tensionat al zilei de azi v-ar putea face irascibil. Incercati sa fiti cat mai calm si mai diplomat in relatia cu partenerul de viata! Seara, o intalnire cu prietenii ar fi o idee buna. capricorn Se pare ca incepeti ziua plin de energie si intentionati sa porniti un proiect nou. Aveti sanse mari de reusita daca sunteti foarte atent si nu va grabiti.Este posibil sa fiti nevoit sa va ocupati din nou de o problema pe care nu ati rezolvat-o complet cu cateva zile in urma. Azi puteti sa va bazati pe intuitie mai mult decat de obicei.
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator Este foarte posibil sa aveti dificultati de comunicare si exista riscul sa apara neintelegeri in relatiile cu colegii de munca sau cu partenerii de afaceri. Ar fi bine sa amanati toate activitatile care necesita atentie si putere de concentrare. Relatia cu persoana iubita ar trebui sa decurga fara probleme. Va recomandam sa petreceti mai mult timp impreuna. pesti S-ar putea ca azi sa nu va simtiti in cea mai buna forma, asa ca eastrolog.ro va sfatuieste sa nu va asumati responsabilitati noi. Este recomandabil sa va limitati la activitati simple, de rutina. Partenerul de viata va poate ajuta sa depasiti mai usor aceasta perioada dificila. Nu refuzati dialogul! Se pare ca in ultima vreme ati cam neglijat odihna
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 16 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro