Joi, 28 martie 2024 - 10:19:50
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 14 octombrie 2017


BERBEC: TAUR:
berbec In prima parte a zilei s-ar putea sa faceti cunostinta cu o persoana deosebita, care va atrage din primul moment. Va sfatuim sa fiti prudent si modest. La locul de munca sau in afaceri este recomandat sa fiti foarte atent si sa nu va asumati niciun risc.Puteti sa va bazati pe intuitie. taur Se pare ca va simtiti in forma intelectuala excelenta, aveti idei ingenioase si sunteti dispus sa ii ajutati pe colegii de munca sau pe partenerii de afaceri.Relatiile cu cei apropiati ar trebui sa fie foarte bune. Spre seara s-ar putea sa fiti intr-o dispozitie romantica si nu este exclus sa faceti un cadou persoanei iubite. Va recomandam sa nu neglijati odihna.
GEMENI: RAC:
gemeni Aveti posibilitatea sa cumparati un obiect de valoare pentru casa, pe care familia il doreste de mult timp. Ar fi bine sa va sfatuiti cu partenerul de viata inainte de a lua o decizie. In a doua parte a zilei s-ar putea sa fiti nevoit sa va schimbati programul din cauza unor probleme profesionale. Nu se intrevede nimic grav, dar este posibil sa ajungeti mai tarziu acasa si sa amanati o intalnire cu persoane apropiate. rac Cei din jur va apreciaza pentru atitudinea deschisa si cooperanta. Relatiile cu partenerul de viata au o evolutie foarte buna. La locul de munca sau in afaceri sunt sanse sa va faceti remarcat prin sfaturile ingenioase pe care le oferiti colegilor sau partenerilor. Eastrolog.ro va recomanda sa nu promiteti decat ceea ce depinde de dumneavoastra
LEU: FECIOARĂ:
leu Se anunta o zi deosebit de favorabila, cel putin pe plan sentimental.Cu ocazia unei intalniri de grup, s-ar putea sa faceti cunostinta cu o persoana deosebita. Atractia pare sa fie reciproca si nu este exclus sa ajungeti la o prietenie durabila. Va sfatuim sa nu luati in serios afirmatiile unei persoane apropiate, care s-ar putea sa va invidieze. fecioara Contextul astral favorabil al zilei de azi va poate ajuta sa faceti un pas important in viata. Va sfatuim sa ascultati sfaturile persoanelor apropiate si sa luati deciizile care se potrivesc cel mai bine cu obiectivele dumneavoastra pe termen lung.Atentie la tendinta de a neglija activitatea profesionala sau afacerile!
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta In prima parte a zilei s-ar putea sa fiti dezamagit din cauza unei pierderi banesti si sa va izolati de colegii de munca sau de partenerii de afaceri. Situatia nu este atat de rea cum o vedeti, iar perspectivele sunt incurajatoare. Eastrolog.ro va sfatuieste sa va destindeti si sa va odihniti mai mult.Dupa-amiaza o persoana apropiata v-ar putea face o surpriza placuta. scorpion S-ar putea ca o nereusita in plan profesional sa va ambitioneze si sa va indemne sa va asumati mai multe riscuri. Va sfatuim sa nu va lasati descurajat si sa ramaneti prudent. Ziua de azi ar putea fi mai dificila, dar este o situatie trecatoare. Va recomandam sa acordati mai multa atentie relatiei cu persoana iubita. Aveti ocazia sa petreceti o seara romantica impreuna.
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator In plan sentimental este posibil sa aiba loc schimbari benefice neasteptate. In societate aveti o verva deosebita si puteti sa va faceti cu usurinta prieteni noi. Nu este exclus sa stabiliti o noua relatie care sa devina in scurt timp foarte importanta pentru dumneavoastra. Va sfatuim sa nu neglijati problemele profesionale. capricorn In prima parte a zilei este posibil sa va intalniti cu o persoana cu care nu v-ati vazut de mult timp.Relatiile cu prietenii si cu rudele ar trebui sa fie foarte bune. Este un moment propice pentru a rezolva anumite probleme de familie pe care le-ati tot amanat. Va sfatuim sa tineti cont de intuitie, dar sfaturile unei femei mai in varsta s-ar putea dovedi foarte utile.
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator Daca aveti ocazia sa plecati intr-o calatorie impreuna cu persoana iubita, ar fi bine sa nu stati pe ganduri, pentru ca o mica escapada poate aduce un suflu nou relatiei. Va sfatuim sa nu luati decizii importante in plan profesional. Astazi exista riscul sa va inselati sau sa fiti dezinformat de catre un coleg de munca sau un partener de afaceri.Ar fi bine sa evitati discutiile in contradictoriu cu o femeie. pesti Este o zi favorabila deciziilor importante. Puteti sa va faceti planuri pe termen lung in ceea ce priveste relatiile sentimentale. Va recomandam sa amanati activitatile importante la locul de munca sau in afaceri, pentru ca azi flerul nu va ajuta prea mult. Este posibil sa va intalniti cu un prieten vechi si sa reinnodati relatia.
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro