Joi, 28 martie 2024 - 8:34:53
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 19 septembrie 2014


BERBEC: TAUR:
berbec Dimineata este posibil sa plecati intr-o delegatie anuntata in ultimul moment. Desi intampinati mai multe obstacole, va descurcati foarte bine. Relatiile sentimentale s-ar putea sa fie putin tensionate. Va sfatuim sa discutati calm cu partenerul de viata. taur Aveti ocazia sa plecati intr-o excursie cu prietenii. Va simtiti plin de energie si cei din jur va apreciaza ideile. Incercati sa profitati de orice ocazie de a va relaxa! Nu merita sa va ganditi la cheltuieli, pentru ca meritati cateva momente de destindere.
GEMENI: RAC:
gemeni Va pregatiti sa plecati intr-o calatorie si toata familia intra in priza. S-ar putea sa va indispuna o ruda apropiata. Totusi, mai tarziu, sfaturile sale s-ar putea dovedi utile. Spre seara, cand situatia se mai linisteste, mergeti in vizita la prieteni. Nu uitati ca trebuie sa dormiti! rac Dimineata s-ar putea sa primiti o veste buna in legatura cu o suma de bani pe trebuie sa ii primiti de la serviciu, spre bucuria partenerului de viata. Puteti sa va faceti planuri de viitor si sa va intalniti cu prietenii. Va sfatuim sa nu-i neglijati pe cei tineri din familie.
LEU: FECIOARĂ:
leu Astazi sunt sanse sa culegeti roadele unei colaborari. Dupa-amiaza s-ar putea ca relatiile sentimentale sa nu mearga prea bine. Nu este cazul sa va ingrijorati, va ajuta un prieten sa depasiti acest moment. Va sfatuim sa acordati mai mult timp odihnei si activitatilor casnice. fecioara Dupa o perioada nu tocmai favorabila pe plan sentimental, se pare ca astazi norocul va zambeste din nou. Aveti ocazia sa faceti cunostinta cu o persoana care s-ar putea sa va rapeasca inima. Nu este exclusa o relatie de durata! Pe plan financiar stati bine. Nu este momentul sa alergati dupa castiguri suplimentare.
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta Se pare ca sunteti nemultumit datorita problemelor financiare. Pe plan intelectual, sunteti intr-o forma deosebita. Va sfatuim sa profitati si sa va dedicati studiului sau proiectelor de viitor. Sunteti comunicativ si puteti sa va faceti noi prieteni. Ascultati-va intuitia! scorpion Aveti multe probleme de rezolvat. Va sfatuim sa va planificati cat mai bine, ca sa nu va consumati energia inutil. Chiar daca aveti spor la treaba, nu refuzati ajutorul prietenilor! Dupa-amiaza, s-ar putea ca o persoana mai in varsta din familie sa va faca un cadou, probabil o suma de bani.
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator Sunteti foarte bine dispus, iar relatiile cu anturajul decurg fara probleme. Singurul lucru care nu va multumeste pe deplin este situatia financiara. Puteti avea succes in toate activitatile legate de camin, dar si in societate. Spre seara, s-ar putea sa ajungeti la o petrecere. Evitati glumele care pot deranja! capricorn Sunteti foarte creativ si puteti avea succes in afaceri. Planurile pe care vi le faceti azi se vor concretiza rapid si va vor aduce satisfactii financiare. Va sfatuim sa nu treceti cu vederea problemele partenerului de viata. Cautati sa gasiti o cale de compromis intre afaceri si sentimente!
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator Astazi aveti un farmec deosebit, care va deschide toate usile. Puteti sa va ocupati de afaceri si sa faceti investitii pentru camin. Va sfatuim sa evitati discutiile in contradictoriu cu o membrii familiei. pesti Aveti ocazia sa incepeti o activitate care va va aduce mari satisfactii profesionale si financiare. La serviciu, munciti intr-un ritm alert, spre nemultumirea colegilor. Nu incercati sa va depasiti limitele, pentru ca riscati sa va imbolnaviti sau sa va accidentati!
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro