Marţi, 19 martie 2024 - 10:38:36
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Un ziarist de top încearcă să salveze Breaza! Alex Ferariu, candidatul PMP, la Primăria oraşului cu cel mai curat aer din România!


17 septembrie 2020

Oraşul Breaza are renumele de localitatea cu cel mai curat aer din România. În mod normal, într-o ţară....într-o altfel de ţară, Breaza ar fi fost o staţiune cochetă, în care turiştii s-ar fi înghesuit să îşi petreacă timpul liber.

Din păcate, Breaza este un orăşel abandonat, renumit pentru ii-le cusute manual sau pentru ansamblul folcloric. Şi cam atât....A....mai ştie lumea că diverse vedete s-au retras aici, iar printre cei care iubesc Breaza se numără Marina Voica sau Mircea Lucescu.

La alegerile locale din acest an, localnicii din orăşelul prahovean au o şansă la dezvoltare. Au şansa de a-şi alege un primar...de la televizor. Un primar care nu are interese ascunse sau afaceri personale de rezolvat.

Şansa se numeşte Alex Ferariu, ziarist de top, cu un cv impresionant. Îl cunosc pe Alex de prin 1993, când amândoi făceam semi-voluntariat la Fun Radio Bucureşti (cam aşa erau joburile în presă în perioada aceeas...plătite cu bani puţini şi cu salarii care veneau foooarte rar....).  În CVul său se regăsesc, printre altele,  Pro TV, Antena 1, Naţional TV şi B1 TV


În urmă cu mai multe săptămâni, Alex mi-a trimis un mesaj...."hei, candidez la Primăria Breaza..." Mi s-a părut ciudat, ca un bucureştean get beget să lase confortul capitalei pentru a face pionerat în administraţia locală. I-am promis că voi scrie un articol, m-am luat cu altele şi am uitat...Acum, anunţ doar candidatura sa, articolul real va veni în câteva zile...

Alex Ferariu pe care îl ştiu eu de atâţia ani ar putea însemna acea şansă de a transforma micuţul oraş în Perla Prahovei! Este o persoană ambiţioasă, tenace, cu un simţ al dreptăţii extrem de ascuţit.

Sper doar ca de această dată, localnicii din Breaza să uite de prieteniile politice şi să acorde o şansă unui altfel de primar, un primar care a ales deja Breaza de mai bine de 10 ani!

Alex face echipă cu actualul viceprimar Alexandra Bran, o tânără cu o energie debordantă, care a adus un altfel de suflu administraţiei locale, nu doar din Breaza, ci din întreg judeţul Prahova.

„Am decis să-l susţin pe Alex Ferariu din două motive. Primul –  este omul cel mai potrivit sa continue proiectele benefice brezenilor, iniţiate de mine şi nepuse în aplicare de actualul primar. Al doilea - Alex nu are planuri ascunse în ceea ce priveşte candidatura sa, este un profesionist, un om vertical, un om curat, cu viziune, realizat din toate punctele de vedere. Profesional, familial, material... Îşi doreşte sa dezvolte oraşul la standarde europene. Cred cu toată tăria, în acest moment, cunoscând-i şi pe ceilalţi candidaţi şi, mai ales, persoanele de care s-au înconjurat, că Breaza are o singura şansă: Alex Ferariu”, a afirmat Alexandra Bran, prin intermediul unui comunicat de presă emis de PMP Prahova, partid sub sigla căruia vor candida în echipă cei doi.

Cu o astfel de echipă, cred că în patru ani de mandat oraşul Breaza ar deveni un etalon pentru administraţia locală.

Eu, dacă aş avea buletin de Breaza, aş vota PMP (deşi nu este chiar partidul meu favorit...)! Aş vota PMP la Breaza pentru Alex Ferariu şi pentru Alexandra Bran.


PS. În zilele următoare, în exclusivitate doar pe Stiri Actuale veţi putea citi un interviu amplu cu Alex Ferariu şi veţi afla de ce un ziarist de calibru alege să intre în administraţia locală...


 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro