Vineri, 29 martie 2024 - 12:20:24
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


România, colonie americana!


30 decembrie 2015

Jurnalul Naţional intuia, în ediţia din 26 noiembrie, pe baza unor repere biografice din surse publice româneşti şi ale Comandamentului NATO de la Bruxelles, că ministrul român este căsătorită cu Tod Palmer, ofiţer superior al Armatei SUA. Avem acum şi confirmarea, publicată recent de ziarul bucureştean. Iat-o:

Din declaraţia de avere a ministrului Mediului, publicata la 30 de zile de la instalarea în funcţie, aflăm că soţul are venituri în calitate de angajat al US Government.

Funcţia actuală de la Bruxelles a comandorului Palmer în Comandamentul NATO este de reprezentare din partea Guvernului Statelor Unite.

Tod Palmer a lucrat mulţi ani la Pentagon, în posturi de mare responsabilitate la cabinetele subsecretarilor de stat, având apoi misiuni de legătură pe linie militară între Administraţia SUA şi Regele Arabiei Saudite.

Studiile universitatre aprofundate ale Cristianei Pasca in Statele Unite s-au intersectat mereu cu ale comandorului Tod P. din străinătate, respectiv  Washington, Djedah, Bruxelles.

Cariera de succes a Cristianei Paşca-Palmer de la Uniunea Europeană coincide, în ultimii ani, cu noile misiuni îndeplinite de Tod Palmer la Bruxelles.

Declaraţia de avere a doamnei Cristiana Palmer o plasează între miniştrii cei mai avuţi ai cabinetului tehnocrat.

Activele din conturi de economii si fonduri de pensii la care se adaugă şi plasamente în fonduri de investitii cumuleaza proape 1,5 milioane euro.

Veniturile din salariile pe anul trecut la UE ale doamnei Palmer au fost de 112 mii euro, în timp ce soţul a primit 110 mii euro de la US Government.

Cristiana Paşca deţine terenuri în zona montană Măgura-Moeciu şi 1.000 mp moşteniţi în comuna Ileana, judeţul Călaraşi. Cristiana Palmer a fost timp de patru ani şeful Unităţii Mediu, Schimbări climatice Resurse naturale, din cadrul Comisiei Europene.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro