Marţi, 19 martie 2024 - 12:31:04
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ludovic Orban, noul lider al PNL


18 iunie 2017

Ludovic Orban a fost ales preşedinte al Partidului Naţional Liberal, învingându-l clar pe Cristian Buşoi la Congresul liberalilor. 

Orban (54 de ani) a primit 3.518 voturi, în timp ce contracandidatul său, Cristian Buşoi (39 de ani) a fost preferat de doar 952 de alegători liberali.

De asemenea, cei peste 4.600 de delegaţi care şi-au înregistrat prezenţa au votat preşedinţii Comisiei Naţionale de Revizie şi Cenzori (CNRC) şi Comisiei de Arbitraj (CA).

”Să-mi dea Dumnezeu forţa, energia, inspiraţia, inteligenţa, tăria, caracterul, ca să pot face faţă aşteptărilor dumneavoastră, aşteptările celor civilizaţi, cei care îşi doresc o Românie puternică, respectată în lume”, le-a spus Orban delegaţilor liberali.

”Niciun blat cu PSD! Să fie clar. Cunosc bine acest partid. Ştiu foarte bine cine face blaturi cu PSD. Să înceteze negocierile de culise, orice joc pe sub masă. Niciun Agamiţă Dandanache trimis de centru să candideze în filiale. Niciun membru nu va mai avea de suferit în urma exprimării opiniei”, a promis Ludovic Orban.

Fostul ministru al transporturilor a fost anchetat de DNA, sub acuzaţia de folosire a influenţei pentru obţinerea de foloase necuvenite, fiind achitat de magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie l-au achitat pe Ludovic Orban în luna ianuarie 2017. Decizia nu este definitivă.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro