Vineri, 26 aprilie 2024 - 8:23:47
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Campanie decentă în Colegiul 4 Senat


14 noiembrie 2012

În timp ce autorităţile locale dezveleau statuia lui Nichita Stănescu, un grup de tineri entuziaşti se plimbau prin Ceptura şi stăteau de vorbă cu oamenii. În mijlocul lor, nu mică ne-a fost surpriza de a-l descoperi pe Radu Oprea, candidatul USL pentru un mandat de senator în Colegiul 4.

“Aşa se face campanie electorală. Mergem din casă-n casă şi discutăm cu oamenii.Aflăm problemele lor, îi întrebăm ce ar vrea să se schimbe în România. Concluzia este una singură: oamenii au nevoie de locuri de muncă. În mediul rural nevoia de locuri de muncă este mult mai acută decât la oraş. La ţară sunt puţine firme şi puţine investiţii, deci este nevoie ca firmele mari să vină şi spre mediul rural”, ne-a spus Radu Oprea.

 El s-a oprit puţin din discuţiile cu cetăţenii şi împreună cu Vlad Cosma, colegul său candidat la Camera Deputaţilor în Colegiul 8 Mizil, a premiat cea mai bună elevă din Ceptura. Agnes Paraschiv a primit din partea celor doi social-democraţi o tabletă de ultimă generaţie, care să o ajute în activitatea şcolară.

Cei doi candidaţi au anunţat că doresc să încurajeze tinerii cu rezultate bune la învăţătură din mediul rural şi vor astfel să demonstreze că şi la ţară există învăţământ performant.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro