Vineri, 19 aprilie 2024 - 5:20:42
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Dragnea: PSD va propune schimbarea programului Parlamentului, pentru a exista mai mult timp pentru studiul legilor


18 decembrie 2016

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, la Alexandria, că noii parlamentari ar trebui să vină la serviciu şi să participe la toate activităţile din Parlament, social-democraţii urmând să propună o schimbare în programul Legislativului ”pentru a avea mai mult timp la dispoziţie în studiul legilor”.

Liviu Dragnea a făcut aceste afirmaţii după ce a primit de la BEJ Alexandria certificatul de deputat.

„Pentru mine aceste certificat este important, este un document care mă obligă atât pentru acest judeţ, cât şi pentru întreg Parlamentul, cât şi pentru ceea ce se va întâmpla în această ţară. Sper ca toţi parlamentarii care în aceste zile îşi primesc aceste certificate doveditoare să înţeleagă că s-a terminat campania electorală şi că oamenii aşteaptă de la fiecare dintre noi, indiferent cu cine au votat, să le îndeplinească promisiunile”, a afirmat Liviu Dragnea.

Liderul PSD a mai spus că parlamentarii social-democraţi vor încerca să modifice programul Parlamentului.  

”Sper că de săptămâna viitoare când se va constitui Parlamentul, noii parlamentari, precum şi cei care nu sunt la primul mandat să fie de acord să avem o activitate parlamentară corectă şi normală. Şi să îndeplinească toţi măcar prima condiţie, să vină la serviciu şi să participe la toate activităţile din Parlament. Vom încerca să propunem o mică schimbare în programul Parlamentului pentru a avea mai mult timp la dispoziţie în studiul legilor şi în adoptarea acestora”, a anunţat preşedintele PSD. 

viewscnt

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro