Joi, 28 martie 2024 - 11:36:01
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Hoţul strigă hoţii! Condamnată pentru înşelăciune, preşedinta Partidului Reformator Timiş!


21 septembrie 2018

Hoţul strigă hoţii! Se întâmplă în politica românească, în perioada în care se cere, ferm, excluderea persoanelor cu probleme cu legea din funcţiile de conducere alea partidelor.

Dar când partidele mici, apărute peste noapte, afişează o imagine în faţa potenţialilor alegători şi altceva în interior este o problemă...se poate chema înşelarea electoratului.

Vorbim de această dată despre Partidul Reformator, un partid necunoscut românilor, şi dacă studiem pagina de Facebook a formaţiunii politice, fără prea mulţi membri: când ai 70 de likeuri este clar că nu prea te poţi numi partid politic, ci cel mult un ONG sau o asociaţie cetăţenească...

Dar nu vorbim în acest articol despre dimensiunea partidului, ci despre o încălcare a deciziilor Instanţei şi numirea într-o funcţie de conducere a unei persoane condamnate pentru înşelăciune, careia îi fuseseră interzise anumite drepturi civile de către judecători.

Într-un dispreţ faţă de Justiţiei, conducerea Partidului Reformator numeşte în luna ianuarie în funcţia de preşedinte a filialei Timiş o doamnă pe care Instanţa o condamnase pentru emiterea unor documente false şi înşelarea unei instituţii bancare.

Interesant este că aceeaşi doamnă nu reuşise să devină şefă la un alt partid, PND, cei de acolo ştiind că femeia nu poate deţine o altfel de funcţie pentru că ar fi putut ajunge după gratii.

Dispeţul faţă de lege şi faţă de deciziile unei Instanţe este cu atât mai grav cu cât, doamna respectivă şi-a anunţat colegii că are o problemă, dar lucrul acesta nu a deranjat pe nimeni. Vă mai spunem doar că termenul de încercare a expirat la sfârşitul lunii iulie, deci doamna a fost în culpă mai bine de jumătate de an...foto-documentele pe care le ataşăm acestui articol sunt mai mult decât elocvente şi cerem organelor legale să se autosesizeze în legătură cu aceste probleme.

De asemenea, aşteptăm un punct de vedere al Partidului Reformator care să explice cum poate fi tolerată o asemenea situaţie.

Decizia integrală a Instanţei o puteţi consulta AICI










 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro