Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 9:16:41
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Nona Sprîncenatu, viitoarea preşedintă a TSD Prahova?


13 aprilie 2018

Pe Nona, Nicoleta Sprîncenatu, o cunosc de câtiva ani buni. Este unul dintre tinerii din noua generaţie cu foarte mult bun simţ, cu multă putere de muncă şi mereu stresată să nu greşească. Un om cu o energie debordantă, implicată în foarte multe proiecte, o tânără care (sunt convinsă)  va deveni un exemplu pentru colegii ei de generaţie.

Anunţul că Nona este unul dintre candidaţii la şefia TSD Prahova mi s-a părut unul firesc şi este o dovadă de normalitate. Nona merită funcţia de preşedinte al TSD Prahova şi sunt convinsă că va şi reuşi să câştige alegerile.

Alegerile pentru desemnarea unui nou preşedinte la TSD Prahova au loc după ce vechiul lider, Ionuţ Creţu, a demisionat, motivând probleme personale.

Bogdan Toader, preşedintele PSD Prahova, a anunţat că sunt patru candidaţi înscrişi în cursa pentru şefia tinerilor social democraţi prahoveni. Alegerie vor avea loc, cel mai probabil la jumătatea lunii mai.

Astfel, în afara Nonei Sprîncenatu, în cursa pentru preşedinţia TSD Prahova s-au mai înscris Adrian Bucur, consilier parlamentar, fiul fostului primar din Berceni, Andrei Duran, preşedintele TSD Câmpina, şi Mihai Iustin Banu.

Noul preşedinte va prelua conducerea TSD Prahova pentru o perioadă de aproximativ doi ani, cât a mai rămas din actualul mandat.

Mult succes, Nona!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro