Joi, 4 iunie 2020 - 5:43:23
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Se rupe USL?


16 decembrie 2012

Conducerea Partidului Naţional Liberal ia foarte serios în calcul ieşirea din USL, anunţă surse citate de Realitatea TV.

Liderii liberali ar fi decis, în mod oficial, duminică seara, că nu doreşte sub nicio formă o guvernare alături de UDMR, au declarat surse apropiate partidului. Mai mult decât atât, liberalii ar fi ameninţat cu ieşirea din USL în cazul unei astfel de decizii la nivelul PSD.

În 11 decembrie, liderul liberal Crin Antonescu a declarat că ideea cooptării UDMR la guvernare nu este agreată în rândul liberalilor. Potrivit lui Antonescu, liberalii îşi doresc însă ca între USL şi UDMR să existe "raporturi politice deschise" şi discuţii pe toate temele de interes naţional.

Înainte de alegerile parlamentare din 9 decembrie, preşedintele PNL mai spunea că singura situaţie în care ar accepta cooptarea UDMR alături de USL într-o viitoare guvernare ar fi cea în care USL ar obţine sub 50% din mandatele în noul Parlament, situaţie pe care a preconizat-o "foarte puţin probabilă".

Potrivit datelor BEC, după numărarea tuturor voturilor, USL a primit 58,63% din voturile pentru Camera Deputaţilor şi 60,10% din opţiunile alegătorilor pentru Senat

USL a întrunit, la alegerile din 9 decembrie, un număr de 4.344.288 voturi, ARD - 1.223.189 voturi, PPDD - 1.036.730 voturi, iar UDMR - 380.656.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating
(262 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Servicii medicale de calitate la standarde europene

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebookservicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie

ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 1 iunie 2020
Autentificare
stiriactuale.ro