Miercuri, 24 aprilie 2024 - 5:06:01
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Candidatul PPDD vrea dezbatere electorală cu Sava şi Bozianu VIDEO


30 noiembrie 2012

Cătălin Niţă, candidatul PPDD pentru un mandat de deputat în Colegiul 12 Ploieşti Nord, recidivează. După ce a uimit oraşul cu afişele albe prin care protestează împotriva celor care îi distrug sistemativ materialele electorale, reprezentantul PPDD a decis că a venit timpul să îşi evalueze atent şi în mod direct contracandidaţii.

„Când am intrat în campania electorală nu prea eram încrezător în forţele mele. Apoi am descoperit că Andrei Sava este un pedelist mascat în uselist. După ce a votat tăierile de pensii, de salarii şi de indemnizaţii ale mamelor a considerat că trebuie să se căiască. Aşa că s-a mutat la PSD şi a decis că vrea un nou mandat. Iar Cătălina Bozianu...Are aceeaşi problemă. Timp de patru ani a fost viceprimar liberal şi a semnat toate contractele dubioase, iar drept premiu a primit un loc de consilier local şi ca bonus candidatura pe Colegiu 12”, a spus Cătălin Niţă într-o conferinţă de presă.

El i-a  provocat pe cei doi principali contracandidaţi la o dezbatere televizată în care fiecare să îşi prezinte ideile şi programele electorale. „Nu mi-e frică de confruntare. Suntem tineri toţi trei şi putem să discutăm fără ranchiună pentru ca electoratul să decidă care este mai bun. Pot să vă spun că am muncit de la 20 de ani, dar mama m-a trimis să îmi câştig pâinea cinstit nu să dau în cap cuiva şi să fur pensia bunicii”, a spus candidatul PPDD.

Dacă vrei să vezi ce a mai spus Cătălin Niţă urmăreşte materialul video.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro