Joi, 25 aprilie 2024 - 11:19:25
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Iulian Dumitrescu, copreşedinte PNL Prahova, critică derularea programului "Lapte şi corn" în judeţ


22 ianuarie 2016

Copreşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a declarat că „incompetenţa conducătorilor Consiliului Judeţean a ajuns la un prag de neacceptat, răsfrângându-se mai nou asupra vieţii a 75 de mii de copii. PSD a promis că în Prahova va curge lapte şi miere, acum nu mai dă nici lapte şi nici corn”.

            Senatorul PNL s-a arătat consternat de faptul că cei aproape 75 de mii de elevi din judeţul Prahova au fost privaţi zile în şir de dreptul lor de a beneficia de programul guvernamental „Cornul şi Laptele”, după ce furnizorii contractaţi de Consiliul Judeţean ar fi intrat în revizie tehnică.

            „Sistarea distribuţiei gustărilor pentru copii demonstrează incapacitatea conducerii PSD de la Consiliul Judeţean Prahova de a încheia şi administra un simplu contract, de furnizare şi distribuţie a cornului şi laptelui în unităţile şcolare. Pe oameni nu îi încălzesc eventuale penalităţi aplicate furnizorilor şi nici chiar rezilierea contractului ori reluarea licitaţiei. PSD trebuia să se asigure că nu se ajunge aici”, a punctat Dumitrescu.

            Reacţia copreşedintelui PNL vine la scurt timp după ce preşedintele interimar al Consiliului Judeţean, PSD-istul Bogdan Toader, anunţa cu nonşalanţă că dacă nici în această săptămână nu se distribuie laptele şi cornul în Prahova, respectiv că va rezilia contractul dacă situaţia nu revine repede la normal. Programul guvernamental nu a funcţionat deloc în judeţ în acest an.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro