Vineri, 19 aprilie 2024 - 10:49:01
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Marian Săniuţă nu mai candidează


12 octombrie 2012

Marian Săniuţă, vicepreşedintele Partidului Forţa Civică, în prezent deputat in colegiul 4 Valea Slănicului în circumscripţia Prahova nu mai candidează pentru un post de deputat.

Ales deputat ca membru al PSD, Marian Săniuţă a funcţionat ca independent din 1 februarie 2012. Cel mai recent raport IPP îl prezintă ca fiind unul dintre cei mai activi parlamentari în mandatul 2008-2012, mandate în care a deţinut şi funcţia de vicepreşedinte al Comisie pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională.

„Nu mai candidez pentru încă un mandat de parlamentar. Este o decizie pe care am luat-o de mai mult timp. În această vară eram hotărât să mă retrag din politică la sfârşitul acestui mandat. Doar insistenţele lui Mihai Răzvan Ungureanu de a intra într-un nou proiect m-au determinat să accept pentru o perioadă să continui. Decizia de a mă retrage a fost luată la momentul la care în 27 august 2009 foştii mei colegi de la PSD au hotărât să mă opereze, metaforic vorbind, pe cord politic deschis, spunându-mi, practic, că nu mai au nevoie de un om ca mine alături de ei”, a afirmat Săniuţă

În perioada următoare, Marian Săniuţă se va implica în campania ARD pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, punându-se la dispoziţia colegilor săi din Forţa Civică.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro