Joi, 13 iunie 2024 - 1:49:20
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu: "Clanul Cosma - PSD Prahova înseamnă fake news, intoxicare, dezinformare, agresivitate fără margini şi violenţă gratuită"


13 mai 2024

 
Vineri, 10 mai 2024, cu ocazia lansării candidaţilor Partidului Naţional Liberal organizaţia Prahova pentru alegerile locale din 9 iunie, printr-un comunicat de presă al PSD Prahova, clanul mafiot Cosma a servit nu doar judeţului nostru, ci întregii Românii o nouă lecţie de ticăloşie politică asezonată cu minciuni, fake news şi intoxicări. De alfel, acesta este modul lor de operare în ultimele trei luni şi jumătate. PeSeDiştii prahoveni, disperaţi că vor pierde şi aceste alegeri, încearcă să creeze continuu scandal. Prezint concret câteva exemple care dovedesc cât de radioactiv este clanul Cosma pentru Prahova şi Ploieşti, dar şi cât de mare le este disperarea:
* Au adus un Lamborghini al unui cetăţean din Ploieşti, l-au parcat în apropierea locului de desfăşurare a avenimentului şi au minţit că îmi aparţine şi că aş fi venit la eveniment cu el. Există şi filmări de la momentul respectiv care dovedesc că am venit şi am plecat cu maşina mea personală, un Range Rover.
* O pseudojurnalistă cunoscută pentru spectaculosul acţiunilor sale a intrat în holul Palatului Administrativ, s-a închis cu cheia acolo şi a sunat la 112 susţinând că este sechestrată. Apelul ziaristei la poliţie a venit în jurul orei 19.30, după ce evenimentul de lansare a candidaţilor PNL era deja încheiat. Am văzut pe Facebook poze ale acesteia cu pistol şi puşcă bine că nu le-a folosit.
_
* Sluga obedientă Virgiliu Nanu, candidatul ales de familia Cosma să îşi asume orice mizerie, a susţinut că am interdicţie să intru în sediul Consiliului Judeţean. Lucru cât se poate de fals şi care a fost certificat şi de Poliţie. Reamintesc că acelaşi individ a încercat în mai multe rânduri să blocheze candidaturile PNL la alegerile locale din 9 iunie, de fiecare dată Justiţia dându-ne nouă câştig de cauză.
La fel au susţinut că, în contextul controlului judiciar, mi-ar fi interzis să vorbesc cu preşedintele interimar al CJ Prahova, Dumitru Tudone. Ceea ce este, evident, fals. Perpetuarea acestei intoxicări este cu atât mai stupidă cu cât evenimentul de lansare a candidaţilor PNL Prahova a fost transparent şi transmis pe toate canalele de comunicare online. • Au minţit într-un comunicat de presă asumat oficial de PSD Prahova că, în sala de la Palatul Administrativ, s-ar fi aflat oameni care nu au fost acolo.
De astăzi începând, îmi asum responsabilitatea de a demonta toate aceste minciuni pe care le vântură clanul Cosma - PSD şi acoliţii lor din presă. Şi pentru că nu mai sunt dispus să înghit toate aceste mizerii. Şi pentru că, din punctul meu de vedere, avem de-a face cu o campanie foarte periculoasă de a pune presiune pe Justiţie sau de a induce în eroare organele judiciare. Voi sesiza CSM în această speţă, să vedem ce reacţie au instituţiile abilitate ale statului.
Toate aceste ticăloşii nu fac altceva decât să dovedească toxicitatea acestor mafioţi grupaţi în jurul familiei Cosma şi care au acaparat total PSD Prahova. Sunt astfel definite foarte bine opţiunile electorale în perspectiva datei de 9 iunie: continuitate cu PNL pe bază de proiecte sau revenirea Prahovei sub controlul clanului Cosma. Pe de altă parte, prahovenii sunt deştepţi şi îşi dau seama când au de-a face cu fake news-uri, cu „făcături”.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 12 iunie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro