Sâmbătă, 18 mai 2024 - 8:58:53
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


PNL Ploieşti cere demisia primarului Andrei Volosevici!


22 iunie 2023

PNL Ploiesti solicită demisia lui Andrei Volosevici din funcţia de primar al municipiului resedinţă de judeţ. Publicăm comunicatul de presă trimis de PNL Ploiesti: 


Organizaţia PNL Ploieşti îi solicită domnului Andrei Volosevici să facă un gest demn, poate singurul de când este primar, şi să îşi prezinte DEMISIA DIN FUNCŢIA DE PRIMAR!

Nu ne-a surprins declaraţia publică făcută în cursul serii trecute prin care Andrei Volosevici a anunţat că "de facto" este membru PSD şi candidatul acestui partid pentru un nou mandat de primar al Ploieştiului.

Acţiunile dlui Andrei Volosevici din ultimii doi ani au devoalat adevarata opţiune politica a acestuia.

La scurt timp după alegerile locale, noi am înţeles ca dl Volosevici a candidat din partea PNL doar pentru ca partidul nostru se afla pe primul loc in opţiunile prahovenilor. Atacurile constante la adresa membrilor PNL, blocarea tuturor iniţiativelor liberale asumate în faţa ploieştenilor în alegeri, blocarea tuturor  proiectelor europene în valoare de peste 180 milioane de euro au demonstrat că Volosevici nu numai că NU este liberal, dar şi că este un om căruia nu îi pasă de oraş, ci doar de funcţie.

Volosevici tot timpul a crezut că funcţia îi dă dreptul să jignească şi să ameninţe oamenii şi sa îngenuncheze un oraş întreg! De aceea, PNL l-a suspendat din partid!

În acest context, îi reamintim domnului Volosevici că mandatul de primar l-a obţinut sub sigla PNL, cu sprijinul necondiţionat al colegilor liberali care l-au reprimit în partid după escapadele în PMP şi ALDE şi cu votul masiv al ploieştenilor anti-PSD.

În acest moment, domnul Volosevici ocupă abuziv fotoliul de primar al municipiului Ploieşti.

DEMISIA este singurul gest decent pe care îl poate face după ce a adus primăria în faliment şi societăţile din subordine în stare de insolvenţă!

Îl somăm pe înca primarul Volosevici să achite facturile restante către societăţile TCE (18 milioane de lei) şi TERMO (30 milioane de lei ) înainte de a părăsi poziţia de edil şi înainte de a distruge societăţile care asigură serviciile publice esenţiale pentru ploieşteni!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 17 mai 2024
Autentificare
stiriactuale.ro